[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 خوشبختانه بنده فاز کلن ندارم و دفاع بی دلیل بر حسب رفاقت یا هم کلنی بودن تو کَت من نمیره ? : جواب: اگه شما فاز کلن نداشتید توی زون به بغیه ارم و ... ست نمیدادید تا انرنک نشید ? حقیقت همیشه برای کسایی که به این دلیل بن میشن چرت و پرت و تلخ بوده !: جواب: دوست عزیز برای اونا که چیت دارن تلخ هست نه واسه من شما ایجاد کل نکن ? +فکر نکنم Dr.Error نیازی به Fly داشته باشه با Cmd هایی که داره و صرفا قصدش از زدن این حرکت سرگرم کردن شما بوده: جواب: شما سعی کن فکر الکی نکنی چون یهو دیدی اتفاقی افتاد که نباید بیوفته! خوشبختانه بنده و Dr.Error هم نیازمند رفاقت کردن شما با ما نیستیم و اسراری هم نکردیم که توروخدا بیا و رفیق فاب ما شو !!!. جواب: ما با شما نه رفیق میشیم نه کاری داریم پس شما سعی کنید سرتون به کار خودتون باشه بنده یا Dr.Error دلیلی نمیبینیم که به شما فیلم Pc Check رو بدیم و در صورت نیاز Dr.Error مدارک لازمه رو برای @Stoic ارسال میکنه.:جواب: من قبلا شاهد همچین چیزی بودم انرنک الکی من به دست Amir Rage فکر کنم DrError بدونه چی میگم ? ببخشید شما مدیر کل هستین و ما قصد آنرنک کردن شما رو داریم: جواب: شما استف هستید و راحت میتونید از کسی که بدون میاد بهانه جور کنید و بن بدید ? پس دخالت نکن
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 3 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : بنده تا به الان پشت حرف حق رو میگرفتم و تا به الان هیچ حرکت نا به حق و بی جایی نزدم (خوشبختانه!!!) بارها شده پشت پلیری رو گرفتم و زمانی که کار نا به جا و ناحقی انجام داده با اون شخص برخورد کردم. یک ضرب المثلی هست که میگه : کافر همه را به کیش خود پندارد. لطفا از زدن تهمت بی جا و بدون کوچکترین فکری در این بارده جدا خودداری کنید. امیدوارم که نیستمxD حرفتون درست باشه که اینم میدونم نیست و ثابت کردید!
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 17 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : قطعا این شکایت به نفع شماست و حق من گرفته میشه. چون 2 تا استف ... بازم میگم من چیت ندارم دیگه حرفی ندارم از این موارد زیاد دیدم! دوست عزیز چه نفعی ؟؟؟ واقعا بن کردن شما برای ما چه سود یا منفعتی داره که ما بخواییم وقت با ارزش خودمون رو برای انجام دادن این کار هدر بدیم ؟؟؟ لطفا حرفی که میزنی رو یکم مزه مزه کن بعد بزن واقع گرایانه بخواییم به قضیه نگاه کنیم بن کردن شما چیزی جز ضرر و دردسر اضافی برای ما نداره اما ما موظف هستیم که وظیفه ی خودمون رو به درستی انجام بدیم تیم Staff از هر کلن و یا تیم دیگه ای باشه بنده موظفم که دخالت کنم و اکر استفی کارا شتباهی کرده باشه باهاش برخورد کنم و اگر کارش درست و به جا باشه نزارم حقش خورده بشه (این موضوع شامل پلیر های داخل سرور هم میشه) پس لطفا به جای مظلوم نمایی و حرف از منفعت زدن کمی واقع بین باشید و خطایی که کردید به بپذیرید. (ماهم زیاد با همچین مواردی سر و کله زدیم!!!)
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 3 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : دوست عزیز چه نفعی ؟؟؟ واقعا بن کردن شما برای ما چه سود یا منفعتی داره که ما بخواییم وقت با ارزش خودمون رو برای انجام دادن این کار هدر بدیم ؟؟؟ لطفا حرفی که میزنی رو یکم مزه مزه کن بعد بزن واقع گرایانه بخواییم به قضیه نگاه کنیم بن کردن شما چیزی جز ضرر و دردسر اضافی برای ما نداره اما ما موظف هستیم که وظیفه ی خودمون رو به درستی انجام بدیم تیم Staff از هر کلن و یا تیم دیگه ای باشه بنده موظفم که دخالت کنم و اکر استفی کارا شتباهی کرده باشه باهاش برخورد کنم و اگر کارش درست و به جا باشه نزارم حقش خورده بشه (این موضوع شامل پلیر های داخل سرور هم میشه) پس لطفا به جای مظلوم نمایی و حرف از منفعت زدن کمی واقع بین باشید و خطایی که کردید به بپذیرید. (ماهم زیاد با همچین مواردی سر و کله زدیم!!!) @Stoic ایشون داره بی احترامی میکنه. بعد من حرفی بزنم یا بن میشم یا ... دوست عزیز من خطایی نکردم و پای حرفمم هستم اگه چیت داشتم اینجا نبودم جواب بچه هارو بدم!
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 خدا کنه توی انتخاب Sttaf +Manager دقت زیادی بشه
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 4 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : خوشبختانه بنده فاز کلن ندارم و دفاع بی دلیل بر حسب رفاقت یا هم کلنی بودن تو کَت من نمیره ? : جواب: اگه شما فاز کلن نداشتید توی زون به بغیه ارم و ... ست نمیدادید تا انرنک نشید ? حقیقت همیشه برای کسایی که به این دلیل بن میشن چرت و پرت و تلخ بوده !: جواب: دوست عزیز برای اونا که چیت دارن تلخ هست نه واسه من شما ایجاد کل نکن ? +فکر نکنم Dr.Error نیازی به Fly داشته باشه با Cmd هایی که داره و صرفا قصدش از زدن این حرکت سرگرم کردن شما بوده: جواب: شما سعی کن فکر الکی نکنی چون یهو دیدی اتفاقی افتاد که نباید بیوفته! خوشبختانه بنده و Dr.Error هم نیازمند رفاقت کردن شما با ما نیستیم و اسراری هم نکردیم که توروخدا بیا و رفیق فاب ما شو !!!. جواب: ما با شما نه رفیق میشیم نه کاری داریم پس شما سعی کنید سرتون به کار خودتون باشه بنده یا Dr.Error دلیلی نمیبینیم که به شما فیلم Pc Check رو بدیم و در صورت نیاز Dr.Error مدارک لازمه رو برای @Stoic ارسال میکنه.:جواب: من قبلا شاهد همچین چیزی بودم انرنک الکی من به دست Amir Rage فکر کنم DrError بدونه چی میگم ? ببخشید شما مدیر کل هستین و ما قصد آنرنک کردن شما رو داریم: جواب: شما استف هستید و راحت میتونید از کسی که بدون میاد بهانه جور کنید و بن بدید ? پس دخالت نکن اگه شما فاز کلن نداشتید توی زون به بغیه ارم و ... ست نمیدادید تا انرنک نشید ? پاسخ : اولا که شما هیچ کاری جز زدن تهمت بلد نیستید عزیز من , بنده به شخص خودم Arm و hp دادم تا پلیر خاطی به خودش بیاد ( نه به بقیه ) ? عزیز برای اونا که چیت دارن تلخ هست نه واسه من شما ایجاد کل نکن ? پاسخ : ایجاد کل ؟؟؟!!!! بنده حقیقت رو گفتم عزیز , مسلما شما باید طرف خودتون رو بگیرید. ? شما سعی کن فکر الکی نکنی چون یهو دیدی اتفاقی افتاد که نباید بیوفته! پاسخ : من این مورد رو یک تهدید و توهین حساب میکنم و بر حسب اون جواب شما رو با یک کلمه میدم (بگو بزرگترت بیاد عزیزم) ما با شما نه رفیق میشیم نه کاری داریم پس شما سعی کنید سرتون به کار خودتون باشه پاسخ : بنده سعی کردم دل شما رو نشکنم , فکر کنم منظور من رو از نیازی به رفاقت با شما نداریم رو متوجه نشدید , شما به اون درجه ای نرسیدید که برای من تعیین و تکلیف کنی عزیزم. من قبلا شاهد همچین چیزی بودم انرنک الکی من به دست Amir Rage فکر کنم DrError بدونه چی میگم پاسخ : موضوعات قدیمی و مربوط به گذشته به بنده مربوط نمیشه و بنده پیگیر جریانات امروز و حال حاضر هستم. شما استف هستید و راحت میتونید از کسی که بدون میاد بهانه جور کنید و بن بدید ? پاسخ : خداروشکر بنده نه با کسی دشمنی ای دارم و نه دلیلی میبینم که بخوام برای (منفعت و یا دشمنی) با شما برای شما پاپوش درست کنم !!! ? -پس دخالت نکن +سرت تو کار خودت باشه
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 همانطور که @DrError تو پیام گفت فکر میکنه من میخام نظم سرورو بهم بریزم دوست عزیز. اگه من قصد بهم ریختن سرور رو داشتم پلی تایمم 100روز نبود و هلپر هم نمیشدم و ... این شما بودی که دیدی من با پست های زیادی [شکایت] برای شما دردسر میشم با بهانه هایی بین ما جنگ انداختیت و ادبن دادید. زات شما رو همه دیدن ?
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 6 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : @Stoic ایشون داره بی احترامی میکنه. بعد من حرفی بزنم یا بن میشم یا ... دوست عزیز من خطایی نکردم و پای حرفمم هستم اگه چیت داشتم اینجا نبودم جواب بچه هارو بدم! دقیقا منظور شما از بی احترامی من به شما چی بود ؟؟؟ (کدوم کلمات؟؟؟) شما اول چت های خودت رو بخون بعد به بقیه وصله بچسبون. پ.ن : 24 سال گذروندیم که یه کلاس پنجمی بیاد به من بگه بچه برو عزیزم , خدا روزیتو جای دیگه بده ?
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در هم اکنون، WexyPow گفته است : دقیقا منظور شما از بی احترامی من به شما چی بود ؟؟؟ (کدوم کلمات؟؟؟) شما اول چت های خودت رو بخون بعد به بقیه وصله بچسبون. پ.ن : 24 سال گذروندیم که یه کلاس پنجمی بیاد به من بگه بچه برو عزیزم , خدا روزیتو جای دیگه بده ? میخای ادرس بدم بیای ببینیم کی کلاس 5می هست؟؟؟
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 7 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : خدا کنه توی انتخاب Sttaf +Manager دقت زیادی بشه همونطور که در برخورد با پلیر های چیتر و فحاش و تهمت زن برخورد و دقت زیادی میشه. بنده وارد حاشیه نمیشم و صحبت با شما رو در همینجا تمام میکنم. مطالبی که لازم بود گفته شد. نامه تمام. ?
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 14 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : اگه شما فاز کلن نداشتید توی زون به بغیه ارم و ... ست نمیدادید تا انرنک نشید ? پاسخ : اولا که شما هیچ کاری جز زدن تهمت بلد نیستید عزیز من , بنده به شخص خودم Arm و hp دادم تا پلیر خاطی به خودش بیاد ( نه به بقیه ) ? عزیز برای اونا که چیت دارن تلخ هست نه واسه من شما ایجاد کل نکن ? پاسخ : ایجاد کل ؟؟؟!!!! بنده حقیقت رو گفتم عزیز , مسلما شما باید طرف خودتون رو بگیرید. ? شما سعی کن فکر الکی نکنی چون یهو دیدی اتفاقی افتاد که نباید بیوفته! پاسخ : من این مورد رو یک تهدید و توهین حساب میکنم و بر حسب اون جواب شما رو با یک کلمه میدم (بگو بزرگترت بیاد عزیزم) ما با شما نه رفیق میشیم نه کاری داریم پس شما سعی کنید سرتون به کار خودتون باشه پاسخ : بنده سعی کردم دل شما رو نشکنم , فکر کنم منظور من رو از نیازی به رفاقت با شما نداریم رو متوجه نشدید , شما به اون درجه ای نرسیدید که برای من تعیین و تکلیف کنی عزیزم. من قبلا شاهد همچین چیزی بودم انرنک الکی من به دست Amir Rage فکر کنم DrError بدونه چی میگم پاسخ : موضوعات قدیمی و مربوط به گذشته به بنده مربوط نمیشه و بنده پیگیر جریانات امروز و حال حاضر هستم. شما استف هستید و راحت میتونید از کسی که بدون میاد بهانه جور کنید و بن بدید ? پاسخ : خداروشکر بنده نه با کسی دشمنی ای دارم و نه دلیلی میبینم که بخوام برای (منفعت و یا دشمنی) با شما برای شما پاپوش درست کنم !!! ? -پس دخالت نکن +سرت تو کار خودت باشه شما درست میگی ?
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در هم اکنون، WexyPow گفته است : همونطور که در برخورد با پلیر های چیتر و فحاش و تهمت زن برخورد و دقت زیادی میشه. بنده وارد حاشیه نمیشم و صحبت با شما رو در همینجا تمام میکنم. مطالبی که لازم بود گفته شد. نامه تمام. ? امیدوارم تو پست هاتون توهین کردید حسام یه جریمه ای بده ?
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 آدرس بدید با خانواده خدمت میرسیم. ❤️? پ.ن : شما تیم اسپیک تشریف بیارید , آدرس پیش کشتون ? من بحث رو تا بیشتر از این به حاشیه کشیده نشده همینجا میبندم. بدرود.
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : آدرس بدید با خانواده خدمت میرسیم. ❤️? پ.ن : شما تیم اسپیک تشریف بیارید , آدرس پیش کشتون ? من بحث رو تا بیشتر از این به حاشیه کشیده نشده همینجا میبندم. بدرود. ?????????
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 3 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : شما درست میگی حتما الکسیس هم پرده داره ? @Stoic باید یه فکر اساسی درباره ی شما بکنه ! (از هر دستی بدی از همون دست میگیری) شما شایسته ی احترام گذاشتن و ارزش قائل شدن نیستید و جواب شما همونطور که گوهره ی وجودتون خودش رو نشون میده داده میشه. از کشیدن موضوع به حاشیه خودداری کنید.
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : @Stoic باید یه فکر اساسی درباره ی شما بکنه ! (از هر دستی بدی از همون دست میگیری) شما شایسته ی احترام گذاشتن و ارزش قائل شدن نیستید و جواب شما همونطور که گوهره ی وجودتون خودش رو نشون میده داده میشه. از کشیدن موضوع به حاشیه خودداری کنید. عزیزم از همون اولم این موضوع به تو مربوط نبوده! احترام بزار عزیزه من ?
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 7 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : امیدوارم تو پست هاتون توهین کردید حسام یه جریمه ای بده ? شما امیدواری اما من مطمئنم که @Stoic به صورت کامل پست ها رو خوانده و بعد تصمیم به اقدام میکنه ? همونطور که خدمتتون عرض کردم , بنده نسبت به ارزش شخصی طرف مقابلم به اون شخص بها میدم و باهاش مثل خودش برخورد میکنم. اگر به توهین باشه که بهتره شما برید یک سری از پست های در حاشیه ی خودتون رو هرچه سریعتر Delete کنید. (لطفا بحث رو به حاشیه نکشید تا حسام جان تشریف بیاره و خودش رسیدگی کنه به موضوع اصلی) به حاشیه کشیدن موضوع توسط شما چیز دیگه ای جز حرف مارو ثابت نمیکنه پس وضعیتتون رو بدتر از اینی که هست نکنید. بدرود.
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : شما امیدواری اما من مطمئنم که @Stoic به صورت کامل پست ها رو خوانده و بعد تصمیم به اقدام میکنه ? همونطور که خدمتتون عرض کردم , بنده نسبت به ارزش شخصی طرف مقابلم به اون شخص بها میدم و باهاش مثل خودش برخورد میکنم. اگر به توهین باشه که بهتره شما برید یک سری از پست های در حاشیه ی خودتون رو هرچه سریعتر Delete کنید. (لطفا بحث رو به حاشیه نکشید تا حسام جان تشریف بیاره و خودش رسیدگی کنه به موضوع اصلی) به حاشیه کشیدن موضوع توسط شما چیز دیگه ای جز حرف مارو ثابت نمیکنه پس وضعیتتون رو بدتر از اینی که هست نکنید. بدرود. خدا خودش میدونه من نه چیت دارم و نه چیزی ? وضعیت من بهتر از شماست!!
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : عزیزم از همون اولم این موضوع به تو مربوط نبوده! احترام بزار عزیزه من ? عزیز من عرض کردم که شما در اون سطحی نیستید که برای من تایین و تکلیف کنید و این پست به بنده هم مربوطه و شما به موضوع خودتون بچسبید ? جالبه که تقاضای گذاشتن احترام میکنید , در حالی که شخص خود شما ذره ای احترام به کارکنان سرور نگذاشتید. ( تو گفتن شما 1 ابسیلون از اون بی احترامی هاست) ? برای بار چندم عرض میکنم , هرگونه که شما رفتار کنید مثل خودتون باهاتون رفتار میکنم پس اگر بی احترامی ای ام شده باشه , بهتره چت های خودت رو با دقت بخونی تا موتوجه بشید که کی بی حرمتی کرده.
WexyPow ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 در 3 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است : خدا خودش میدونه من نه چیت دارم و نه چیزی ? وضعیت من بهتر از شماست!! بله...بله... همون ضرب المثل پرده دیگه ؟ ? عزیزم موفق باشید فداتشم , لطفا صبر کن تا حسام جان بیاد و به مشکلت رسیدگی کنه. شما خوب ما بد همون خدایی که میگید روزی رزونه روزیه شما رو هم میده (قربون صدقه رفتن که بی احترامی نیست عزیز دلم؟؟؟) ما اینجا با کسی ام دعوا نداریم موضوع شما هم خیلی دیگه با حاشیه کشیده شده من همینجا بحث رو میبندم و دیگه جواب شما رو نمیدم تا بیشتر از این موضوع به حاشیه کشیده نشه. موفق و سربلند باشید.?
DrError مهمان ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 این پست به دلیل اسپم تا بازدید @Stoic بسته میشود. دلیل: جلوگیری از ایجاد کل کل و اسپم
ارسالهای توصیه شده