رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • Like 1
  • Thanks 1
arenagame_samp
ارسال شده در

آقا چیتی مشاهده نشد چیه؟؟؟؟ طرف ایمش قفله !!!!!!!! فیلمایی ک آپ کرده ، فیلم اول ثانیه اخر که فیلم تموم میشه رو ببینید ، طرف ایمش حتی رو جنازه بنده قفل کرده و قشنگ واضحه ثانیه اخر فیلمو ببینید ! فیلم دوم هم ببینید بازم ایمش قفله دمیج بنده رو تو فیلم ببینید . اصن این به کنار ، ثانیه 18 فیلم رو ببینید وقتی Mrtakpar که کیل شد ایمش همینطوری داره سمتش میره تا جنازش بیاد رو زمین(فیلم رو با سرعت پایین ببینید این قضیه خیلی تابوعه). ویدیو سوم هم بازم اخرشو ببینید وقتی من روم به جلو بود داشتم تیر میزدم چطوری طرف انقد دقیق حرکت بعدی منو تشخیص داده که بهم اسکین شات زده؟؟؟؟؟؟؟ ویدیو چهارمم ثانیه دوم وقتی من میخوام بچرخم ببینید چطوری ایمش هماهنگ با من میچرخه(ویدیو رو slow ببینید واضحه). به آخر ویدیو هم دقت کنید وقتی من کیل ایمش ک میخاد بیاد سمت جنازه یهویی پرتاب میشه اونورتر ! حالا ثانیه 2 و 4 ویدیو پنجم ، به موومنت من و چرخش ایمش با دقت نگاه کنید مشخصه ایمش(بازم اگه ویدیو رو slow ببینید که تابلوعه اصلا).اصلا لگ شات زدنش هماهنگه با سرعت اسکین من(یعنی اگر تند راه برم جلوتر میزنه و اگه آروم راه برم یکم عقب تر میزنه). ویدیو ششم دیگ تحلیل نمیکنم واقعا نیازی نیست بعد این همه تحلیل. 
لطفا خودتون با دقت دوباره چیزایی که گفتمو بررسی کنید . شما استف هستید و باید بتونید تحلیل کنید نه اینک من بیام این همه متن بنویسم و تحلیل کنم . اگر متوجه ایمش نشید واقعا باید به تجربتون اضافه کنید برای ادمین بودن. 
درخواست پیگیری مجدد و بن پلیر خاطی رو دارم !

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...