_ScorpioN ارسال شده در 8 مهر، 1402 ارسال شده در 8 مهر، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Soap.M نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد : [BM].TheMrAlii نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : owner مدارک شکایت: توضیحات: سلام وقت بخیر . وسط پابجی همون دقایق اولش منو الکی کیک داده که تاپشو بگیرن تیم Letta . درخواست مدرک دارم . درصورت عدم اراعه مدرک درخواست برخورد شدید و تاپ کلن منفی براشون دارم !
_ScorpioN ارسال شده در 8 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 1402 باگه چی؟ این مدرک معتبر نیست ! من وسط گیم اوکی بودم ! اگه باگ بودم باید قبل شروع بازی کیک میدادی نه وسطش
_ScorpioN ارسال شده در 8 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 1402 در 4 دقیقه قبل، [BM].TheMrAli گفته است : عزیزم میدونم میخوای گنده گوزی کنی ولی جلو من جواب نمیده XD mrblody باید بگه معتبره یا نه @MrBlooDy اگه دقت کنی همون تایم که ای اف کی بود چت داد اول ادب داشته باش دوما کل کل نکن با من . وسط گیم اوکی بود همچی بعضی اوقات همچین چیزی پیش میاد ولی اوکی میشه . اگرم میخاستی کیک بدی همون موقع کیک میدادی نه سه دقیقه بعدش . بعلاوه میتونستی کیل هم بکنی ! @MrBlooDy لطفا جریمه بشه
BlooDy ارسال شده در 8 مهر، 1402 ارسال شده در 8 مهر، 1402 درود این مشکل با کیل و ... تست کردیم گاهی جواب گو نیست کیک ادمین درست بوده. موضوع رسیدگی شد 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری