Styx ارسال شده در 28 مهر، 1402 ارسال شده در 28 مهر، 1402 سلام آقا من این scure Room رو فک کنم یک یه هفته بشه گرفتم هم score هم House داخلش رو من اول پکیج اون درو خریدم بد کرش شودم دیدم در بازه رفتم داخل بد خونه رو خریدم بد از اینکه رفتم تو و از خونه اومدم بیرون دیه در با نشد حتی cmd های در یا... بهم نمایش نداد و مالک خونه همون در رو ننوشت منم اگه میشه لطفا score Room رو ازم بگیرید و طلام رو برگردونید 1600تا برا در و 3000 تا برا خونه دادم پست رو دیر گزاشتم چون هی فراموش میکردم و جدی نگرفته بودم
Thiery_Henry ارسال شده در 29 مهر، 1402 ارسال شده در 29 مهر، 1402 داش اینا همش سی ام دی داره یه زمانی اینجا دست من بود یه چند تا سی امدی داشت مثل سی ام دی گیت و فنس و اسم گیت و.... باگ نیست ?
Thiery_Henry ارسال شده در 29 مهر، 1402 ارسال شده در 29 مهر، 1402 در 20 ساعت قبل، Mr_Amir. گفته است : منم اگه میشه لطفا score Room رو ازم بگیرید و طلام رو برگردونید 1600تا برا در و 3000 تا برا خونه دادم پست رو دیر گزاشتم چون هی فراموش میکردم و جدی نگرفته بودم و یه چیز دیگه مگه اینجا بقالی هست هر چی خرید کردی و پولشو بک میدن؟؟ ? اقا من 7 تا هاترینگ دارم الان پشمونم خریدم لطفا پولشو پس بدید ??
Styx ارسال شده در 29 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 29 مهر، 1402 صحبت از این هست که من پشیمون نیستم باگ شده من خریدم که ازش استفاده کنم نه باگ
Thiery_Henry ارسال شده در 29 مهر، 1402 ارسال شده در 29 مهر، 1402 در 24 دقیقه قبل، Mr_Amir. گفته است : صحبت از این هست که من پشیمون نیستم باگ شده من خریدم که ازش استفاده کنم نه باگ در 58 دقیقه قبل، Boy گفته است : داش اینا همش سی ام دی داره یه زمانی اینجا دست من بود یه چند تا سی امدی داشت مثل سی ام دی گیت و فنس و اسم گیت و.... باگ نیست ? داش میفهمی باگ نیست میگم سی ام دی داره ?
Styx ارسال شده در 5 آبان، 1402 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 1402 حاجی این cmd که میگی منم میدونم برای من نمایش داده نمیشه ?
Styx ارسال شده در 5 آبان، 1402 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 1402 در در 29 مهر 1402 در 19:46، Boy گفته است : داش میفهمی باگ نیست میگم سی ام دی داره ?
Thiery_Henry ارسال شده در 12 آبان، 1402 ارسال شده در 12 آبان، 1402 میدونم نشون نمیده چون مشکلش اینجاست در در 5 آبان 1402 در 06:30، Mr_Amir. گفته است : حاجی این cmd که میگی منم میدونم برای من نمایش داده نمیشه ? چون اون زمان هم من داشتمش از یه ادمین سی ام دیشو پرسیدم یادم نمیاد چی بود
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری