M0binMHR ارسال شده در 21 آبان، 1402 ارسال شده در 21 آبان، 1402 مکافات ما تمامی ندارد. چند لحظه پیش وانتد لول من 3 بود با این حال جناب prophet به من حمله کرد. و با این حال هم تیمی او یعنی جناب هلپر mnmdad هیچ واکنشی به من این موضوع نشان نداد. در این وسط شاهدین نیز داشتم جناب kasra04 , mr-amir بودند با تشکر از سرور ارنا گیم لطفا این دو تا بازیکن که میگم بن ای پی کنید چون با ان رنک و میوت به جایی نمی رسیم فقط بازیکنان اذیت میکنند و سرور به این خوبی خراب کردند
KRraToS ارسال شده در 21 آبان، 1402 ارسال شده در 21 آبان، 1402 درود بر شما مدارک شما به هیچ وجه کامل و قابل قبول نیست اینکه دارید درحال راه رفتن با لول وانتد ۳ عکس گرفتین قابل قبول نیست در عکس مشخصه هیچ شخصی کنار شما نیست همچنین توی کیل لیست رنگ شما رزد پر رنگ هست و این یعنی وانتد شما بیشتر بوده این شما نیستین تعیین کنین کی بن بشه یا نشه در صورت تکرار مجدد مجازات خواهید شد چندین بار در سرور به بنده شایعه سازی و توهین کردید بنده هیچی نگفتم همه چیز یک حدی داره که شما ازش فراتر میرید توی فایت با ProPhet کیل میشید اول تهمت چیت میزنید سپس قوانین سرور و زیر سوال میبرید اول بصورت کامل قوانین و بخونید تا توی بازی از خودتون قوانین نسازید لینک قوانین سرور : قوانین با تشکر MnmDada
M0binMHR ارسال شده در 21 آبان، 1402 سازنده ارسال شده در 21 آبان، 1402 با سلام و درود جناب شما نسب به هم تیمی های خود از جمله جناب prophet همیشه پارتی بازی میکنید و از کارهای غیرقانونی او همیشه در حال چشم پوشی هستید. دوم اینکه در مورد تهمت ها باید ذکر کنم شما کارهای عجیب غریب میکنید و دائما در حال اذیت هستید و وقتی واقعیت ها رو میگم تهمت حساب میشه سوم اینکه در مورد مجازات خدا رو شکر مجازات ما رو به تعویق نمی اندازید ک بگذریم چهارم اینجا زرد نیستم (شاید باگه) ولی وانتدم کمه و همیشه من وقتی وانتد کم را میزنم بازی هشدار میده ولی شما میزنید و در اخر اینکه من پیشنهاد دادم که شما بن یا حداقل آن رنک بشید آیا این جرمه؟ و شما خیلی وقته ک حد مرزها رو رد کردین و کسی پاسخگو نیست و شما اصلا لایق هلپر بودن نیستید باید از این به بعد همیشه اسکرین ریکورد روشن باشه تا دسته گل های جنابعالی رو گزارش بدیم در مورد ذکر شده بالا شواهد بسیاری دارم (@kasra4 و @Mr_amir) تا اخر بنده پیگیر این موضوع خواهم بود
MrTakPar ارسال شده در 21 آبان، 1402 ارسال شده در 21 آبان، 1402 با سلام . شکایت شما به دلیل عدم ارسال فرم رد میشود . اگر از فردی داخل سرور شکایت دارید میبایست طبق فرم زیر پست ارسال کنید تا رسیدگی شود، در غیر اینصورت گزارش شما پاک یا رد خواهد شد. نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: ادمین مربوطه: 1.رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است. 2.عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست : چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ مثال صحیح : چیت پلیر x | ابیوس ادمین x | بررسی مشکل پلیر x ۲.۱. در شکایات باید مدارک کافی داشته باشید، درخواست لاگ مدرک از سوی شاکی نمیشه،فقط در مواقع خاص لاگ ها بررسی میشه 3.دقت داشته باشید ابتدا فرم بالا را در پست خود کپی کرده و سپس اقدام به پر کردن آن نمایید. 4. اکانت انجمن فردی که شکایت میکنید باید با "نام کاربری کسی که شکایت دارد" یکسان باشد. 5.زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد. 6.برای آپلود مدارک از سایت picofile.com میتوانید استفاده کنید. 7.فردی که از وی شکایت شده باید طی 24 ساعت اقدام به ارائه ی دفاعیه کند در غیر این صورت شکایت به نفع شاکی مسدود میشود 8.فردی که شکایت را ثبت میکنید در صورت وجود هرگونه مورد خلاف قانون جمهوری اسلامی، باید آن را به طور کامل سانسور کند، درغیر این صورت هرگونه به عهده خود شخص می باشد. 9.تا زمانی که ادمین مربوط به شکایات درخواست جواب یا دفاعیه از شخص خاطی نکرد نباید در آن تاپیک حرفی زده شود، تا شکایت سریعا پیگیری شود.
ارسالهای توصیه شده