[021]SKaBaRD ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Mr_Amir. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Mr_Zero رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : trial 3 مدارک شکایت: توضیحات: توی مدارک مشخصه که گفتم یه مین منو نزنین و اینا بازم منو کیل کردن و منم تب باگ نزدم ای اف کی زدم که برم روبیکا جواب ی پیامیو بدم وقتی برگشتم دیدم این هلپر تحت تاثیر مقداری حرص و عصبانیت کیل داده منو در صورتی که مجازات تب باگ یا ای اف کی باگ جیله! این هلپر هرموقع دلش میخاد تو سرور اونت میزاره خودشو اد میکنه تو اونت و هرجا میخاد به خودش egun میده یا ماشینایی میده که تو سرور مجاز نیستن مثل dumper یه پست دیگم توی فروم موجوده که جواب سوالات پلیر رو نمیدونسته قرار بود بهش رسیدگی بشه ولی انگار فراموش شده.
[021]SKaBaRD ارسال شده در 19 آذر، 1402 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 1402 دقیقا کدوم قسمت قوانین نوشته شده که تو ی اونتی که کلا ۳ نفر جوینن بهم ریختن اونت کیل داره؟ ایشون باید مدرک آپلود کنن سایت تا رنک بالاتر رسیدگی کنه ن این که روی هم رنک خودش سی ام دی بزنه @MrTakPar درخاست رسیدگی به وضعیت این هلپر سرخود!
MrTakPar ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 با سلام جناب @Mr_Amir.شما تا ۲۴ ساعت آینده زمان داررید تا دفاعیات خود را ارسال کنید .
Styx ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 ?️دفاعیه?️ جناب @iSKaBaRD ⭕شما در ایونتی که برگزار کرده بودم دائم در حال کیل کردن بنده بودید در صورتی که من cmd جیل نداشتم و حتما شمارو jail می کردم طبق قوانین به شما چندین بار گفتم نزن ?️حتی در عکس خودتون شما و mr_zero درحال خندیدن بودید?️ ?برگزاری ایونتی بنده و egun به قول شما برای تست cmd های ایونتی بوده و من موقع فایت با شما از gun House بر میداشتم و از shop و از اسپان کردن dumper در دنبال پیدا کردن id ماشین خاصی بودم ?شما حتی یک بار درحال دیدن عوض کردن ماشین ها توسط بنده بودید که از من پرسیدید cmd داری؟ و من در همان لحظه کرش شدم? ♋شما قبل از اینکه بگید منو نزنید موقع فایت بودیم و تب bug زدید و بعد از اون گفتید یه مین نزنید و اونجا هم اگه cmd jail داشتم حتما jail می کردم من در حال رکورد بودم اما بخاطر لگ رکورد از 4.37 مین قبل از تب باگ شما پرید و بنده به قول بعضی ها فشاری نشدم طبق گفته شما ✨و این شما هستید که از عصبانیت شکایت بی دلیلی کردید نه من! ✨ ?بلد نبودن سوال رو در پست قبلی قبول کردم و مجازاتی در نظر گرفته شد من بیشتر از 60 تا help رو جواب ندادم و با این پست قبلی کلا 2 تا هلپ بلد نبودم? ?امضا: ??_????
MrTakPar ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 جناب @Mr_Amir. یک اخطار مدیریتی دریافت کرد . موضوع رسیدگی و بسته شد .
ارسالهای توصیه شده