MaGnoS ارسال شده در 6 مرداد، 1398 ارسال شده در 6 مرداد، 1398 با سلام ما وقتی تو سرور نام خود رو تغییر میدیم اینجا تغییر نمیکنه و باعث بروز مشکلاتی میشه که من تو شکایات و پیگیری کلاه برداری یک موضوع باز کردم که بدلیل اینکه شما گفتین با اکانت اصلی بیا موضوع را بسته اید بنده وقتی با نام اکانت تو سرور میام میگه همچین نامی وجود ندارد اما وقتی با این اکانت میام تموم مدارک مثل ایمیل در این اکانتم ثبت شده ممنون از بررسی
MrTakPar ارسال شده در 6 مرداد، 1398 ارسال شده در 6 مرداد، 1398 یه بار از اکانت انجمنت بیا بیرون با اسم جدید برو اوکی میشه باگ نیست
._[Dark_king]_. ارسال شده در 7 مرداد، 1398 ارسال شده در 7 مرداد، 1398 نه کار نمیکنه این باگ وجود دارد و برای برخی پلیر هام اتفا میفته مثل من
[TF].Mafia ارسال شده در 9 مرداد، 1398 ارسال شده در 9 مرداد، 1398 اره من اسم تو سرور [TF]Mafia اما اینجا _Mafia
._[Dark_king]_. ارسال شده در 15 مرداد، 1398 ارسال شده در 15 مرداد، 1398 بررسی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Radical ارسال شده در 15 مرداد، 1398 ارسال شده در 15 مرداد، 1398 @MohammadReza : مجددا تغییرنام دهید تا مشکل رفع شود.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری