AtoM ارسال شده در 29 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد:AtoM نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Radamel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات:همکلنیش که اومد make kal کرد من اومدم از خودم دفاع کنم زد mute کرد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrRid3r ارسال شده در 29 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2019 ادمین مربوطه ۲۴ ساعت وقت پاسخگویی به سوالات زیر را دارد. ایا برخورد شما با دوطرف یکجور بوده؟ ایا شما در این بحث حضور داشتید؟ شخص mr.voice و دیگران ایا همانند Atom مجازات شدند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MDsT ارسال شده در 30 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 با سلام بنده به دلیل اینکه مستر ویس وانتد نداشت(نیک نیم سفید رنگ بود) دقت نکردم اول به اون پی ام بعد میوت پلیر اتم متوجه شدم و تا خواستم میوت کنم یکی از هلپرا میوت داد در این بحث من حضور نداشتم ایشون با زرنگی فقط تایم میوت خودشو گذاشته در حالی که یکی از هلپرا به اسم محمد voice رو میوت کرد به مدت ۳ مین میتونید لاگ رو چک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrRid3r ارسال شده در 30 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2019 یه اخطار در کارنامه شما ثبت شد. بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده