[021]SKaBaRD ارسال شده در 3 دی، 1402 ارسال شده در 3 دی، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[BM].ReMinDeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Zodiac مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: some رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: player مدارک شکایت: توضیحات: پیرو پست قبلی که من به ایشون توی پابلیک چت اخطار دادم که اسم گوریلت رو عوض کن این پلیر با سواستفاده از سی ام دی /help به بنده توهین کردن. درخواست حداکثر مجازات این پلیر طبق قوانین سرور. ادمین مربوطه: @MrTakPar لطفا شخص @MrTakPar رسیدگی کنه.
Oosta ارسال شده در 3 دی، 1402 ارسال شده در 3 دی، 1402 با توجه به اینکه بنده 68 دقیقه میوت هستم خواستم وظایفتون تو /help بهتون اعلام کنم که طبق سابقه3 ساله استف من هلپ علکی مجازاتی نداره. 2- به تو ربطی نداره به سوپروایزر هم بگی میوتم نداره چه برسه به هلپر برگزیده 1 پارتی بازی نکنین چون باعث میشه لول خودتون بپره
Oosta ارسال شده در 3 دی، 1402 ارسال شده در 3 دی، 1402 درخواست بستن پست @MrTakPar به هلپراتون اموزش بدین وظایفشون چیه ممنونم
[021]SKaBaRD ارسال شده در 3 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 3 دی، 1402 در مورد سابقه به قول خودتون ۳ ساله استف هم باید بگم که اگر کارتون رو درست انجام میدادید آنرنک نمیشدید دوست عزیز. اسپمی هم صورت نگرفته که پست بسته بشه اگرم کسی کارشو درست انجام نمیده وظیفه مدیرکل های سروره که رسیدگی کنن نه شما پس لطفا تو کار بقیه دخالت نکنید بیاید بازیتونو بکنید و برید. دیگه حرفی ندارم تا به پست رسیدگی بشه.
Oosta ارسال شده در 3 دی، 1402 ارسال شده در 3 دی، 1402 در 2 دقیقه قبل، iSKaBaRD گفته است : در مورد سابقه به قول خودتون ۳ ساله استف هم باید بگم که اگر کارتون رو درست انجام میدادید آنرنک نمیشدید دوست عزیز. اسپمی هم صورت نگرفته که پست بسته بشه اگرم کسی کارشو درست انجام نمیده وظیفه مدیرکل های سروره که رسیدگی کنن نه شما پس لطفا تو کار بقیه دخالت نکنید بیاید بازیتونو بکنید و برید. دیگه حرفی ندارم تا به پست رسیدگی بشه. من 3 سال پیش استعفا دادم رفتم پی کارو زندگیم کسی انرنکم نکرده xD بیکار نیستم مثل خیلیا زیر تاپیک اسپم نکن این قوانین خودت باید بخونی نه بزاری اینجا
MrTakPar ارسال شده در 3 دی، 1402 ارسال شده در 3 دی، 1402 با سلام . به جناب @ReMinDeR به دلیل سواستفاده از دستور /Help اخطار داده میشود . موضوع بسته شد .
ارسالهای توصیه شده