Obito ارسال شده در 5 دی، 1402 ارسال شده در 5 دی، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @SuKuNa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[BM].TheMrAli نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : norbert clan رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : new falcon مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک همکاری من با پلیر. @KoMiseR
Obito ارسال شده در 5 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 5 دی، 1402 در 5 دقیقه قبل، [BM].TheMrAli گفته است : https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۱۲۲۶_۱۸۵۴۲۵۰۷۸_8e4v.mp4/ چه مدرک دقیقی اراعه کردی که ثابت کنه با پلیر وانتد دار همکاری کردم و تورو کیل دادم ممنون?? من اتفاقن دیدم هم کلنیم اومد از محل فایت رفتم که همکاری نباشه! مدرک معتبری نبود درخواست مجازات @AQ[A]MIR
MrTakPar ارسال شده در 5 دی، 1402 ارسال شده در 5 دی، 1402 رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است. عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست: چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ | ابیوس ادمین x | درخواست آنرنک دائم و ازین قبیل) (مثال یک نمونه عنوان صحیح: درخواست بررسی استفاده از /vfix در درگیری ادمین)
ارسالهای توصیه شده