Obito ارسال شده در 5 دی، 1402 ارسال شده در 5 دی، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @iSKaBaRD - @SuKuNa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[BM].TheMrAli نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : new falcon مدارک شکایت: توضیحات: برای بار چندم داره خودشو آنجیل میده و کوچیک ترین برخوردی باهاش نشده اگه اشکالی نداره این قضیه تو سایت اعلام کنید تا کسایی که سی ام دی آنجیل دارن همه استفاده کنن @AQ[A]MIR @AmiR.Mmd @MrTakPar 3
KoMiSeR ارسال شده در 5 دی، 1402 ارسال شده در 5 دی، 1402 با سلام جناب @[BM].TheMrAlii شما مدرک دارید که خودتون جیل دادین
Obito ارسال شده در 5 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 5 دی، 1402 در 10 دقیقه قبل، [BM].TheMrAlii گفته است : خودم خودمو جیل داده بودم مدرک بیار ک کسی منو جیل کرده من مدرک به سایت اراعه دادم که شما روی خودتون سی ام دی آنجیل زدید شما اگر میخواید از زیر پست من فرار کنید باید مدرک اراعه بدید که خودتون خودتونو جیل داده بودید تا اینجا مدرک من کامله نیازی ب اراعه مدرک بیشتر ندارم!
KoMiSeR ارسال شده در 5 دی، 1402 ارسال شده در 5 دی، 1402 جناب @[BM].TheMrAlii تا 24 ساعت آینده زمان دارید دفاعیات خود را ارسال کنید
KoMiSeR ارسال شده در 6 دی، 1402 ارسال شده در 6 دی، 1402 اخطارات لازم به ادمین داده خواهد شد موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده