AQ[A]LI ارسال شده در 10 دی، 1402 ارسال شده در 10 دی، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد:@AQ[A]LI نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ITsXenon نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :imSKaBaRD@_Mr.brave@_@iSKaBaRD رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :OWENR مدارک شکایت: توضیحات: اقا من شاهد دارم که چیت نمیزدم بعد xenon بی دلیل منو به چیت walk Hack بن میکنه فیلم میخوام 1 1
Xenon ارسال شده در 10 دی، 1402 ارسال شده در 10 دی، 1402 در 3 ساعت قبل، AQ[A]Li گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:@AQ[A]LI نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ITsXenon نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :imSKaBaRD@_Mr.brave@_@iSKaBaRD رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :OWENR مدارک شکایت: توضیحات: اقا من شاهد دارم که چیت نمیزدم بعد xenon بی دلیل منو به چیت walk Hack بن میکنه فیلم میخوام درود ، برای بار سوم هست که به دلیل walk hack بن میشید فیلم چیت شما بزودی آپلود میشه ، بدورد 1
Sina ارسال شده در 10 دی، 1402 ارسال شده در 10 دی، 1402 سلام جناب @ITsXenon تا ۲۴ ساعت آینده برای ارسال مدرک فرصت دارید
Xenon ارسال شده در 10 دی، 1402 ارسال شده در 10 دی، 1402 در 11 دقیقه قبل، Truth گفته است : سلام جناب @ITsXenon تا ۲۴ ساعت آینده برای ارسال مدرک فرصت دارید ویدیو چیت این پلیر : https://uupload.ir/view/walk_hack_aqali_0jk.mp4/ این پلیر بار اولش نیست که چیت میزنه درخواست بستن موضوع و مجازات سنگین تر رو دارم برای این پلیر بدرود
Sina ارسال شده در 10 دی، 1402 ارسال شده در 10 دی، 1402 درود دوباره . اقدامات ادمین خاطی صحیح بوده سعی کنید بدون چیت پلی بدید تا حق پلیر ها ضایع نشه موضوع رسیدگی و بسته شد !
ارسالهای توصیه شده