AtoM ارسال شده در 8 مرداد، 1398 ارسال شده در 8 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:AtoM نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Cpt.Price نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Clan The Rapers رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Helper مدارک شکایت: توضیحات:اقای Cpt.Price تو درگیری نبود و من با Danger درگیری بودم که الکی منو کیک کرد به دلیل fix ping
[TF]DanGer ارسال شده در 8 مرداد، 1398 ارسال شده در 8 مرداد، 1398 در هم اکنون، AtoM گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:AtoM نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Cpt.Price نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Clan The Rapers رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Helper مدارک شکایت: توضیحات:اقای Cpt.Price تو درگیری نبود و من با Danger درگیری بودم که الکی منو کیک کرد به دلیل fix ping دوست عزیز دلیل نمیشه اون کسی که شما رو کیک داده لزوما با شما درگیر بوده باشه رو شما اسپک بوده ! لطفا با دقت بیشتری در انجمن پست بزارید !
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 8 مرداد، 1398 ارسال شده در 8 مرداد، 1398 در 7 دقیقه قبل، AtoM گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:AtoM نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Cpt.Price نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Clan The Rapers رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Helper مدارک شکایت: توضیحات:اقای Cpt.Price تو درگیری نبود و من با Danger درگیری بودم که الکی منو کیک کرد به دلیل fix ping من روی شما Spec بودم و شما در حال درگیری بودید (داخل مدارک خودتون هم این مسئله مشخصه) با پینگ بالا اینم مدارک پینگ شما دقیقا در اون لحظه: -
MrRid3r ارسال شده در 8 مرداد، 1398 ارسال شده در 8 مرداد، 1398 فیلم درگیری رو upload کنید. @[.Cpt.PriCe.]
MrRid3r ارسال شده در 8 مرداد، 1398 ارسال شده در 8 مرداد، 1398 در 13 دقیقه قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است : مدرک درگیری فیلم درگیری مربوط به airport کامل upload بشه.
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 8 مرداد، 1398 ارسال شده در 8 مرداد، 1398 فیلم تا همین قسمت هست داخل تصاویر ارسال شده درگیری مشخصه ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری