Peace ارسال شده در 6 بهمن، 1402 ارسال شده در 6 بهمن، 1402 درود نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Black.KniGhT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خدا رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : هلپر ۲ مدارک شکایت : https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-024_p118.png توضیحات : من چی گفتم که ایشون من را میوت کردند لطفا رسیدگی کنید. درخواست دارم واقعا برخورد جدی صورت بگیرد. 2
MrTakPar ارسال شده در 6 بهمن، 1402 ارسال شده در 6 بهمن، 1402 با سلام . جناب @iSKaBaRD شما تا ۲۴ ساعت آینده زمان دارید تا مدارک خود را ارسال کنید .
Peace ارسال شده در 6 بهمن، 1402 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1402 درود اگر میخواهید ادیت بزنید بهتر ادیت بزنید انقد ضایع نباشه درخواست دارم لاگ چک شه و اگر دید این هلپر ادیت زد درخواست آنرنک دارم دومن اگر اصلا متن های بالای میوت رو ببینید معلوم میشه میبینید که اصن عکس کامل از صفحه نگرفته و میتونید ببینید که تگ کلن من در عکس که من گذاشتم و عکسی که ایشون گذاشتن فرق میکند. 1 1
[021]SKaBaRD ارسال شده در 6 بهمن، 1402 ارسال شده در 6 بهمن، 1402 توی اندروید واتر مارک tm تگ کلن ب شکل علامت سوال درمیاد میتونید با سمپ آبی اندروید تست کنید...
MrTakPar ارسال شده در 6 بهمن، 1402 ارسال شده در 6 بهمن، 1402 با سلام . با جناب @iSKaBaRD به دلیل تغییر دادن مدارک برخورد خواهد شد . موضوع رسیدگی و بسته شد . 1
ارسالهای توصیه شده