.baby. ارسال شده در 12 مرداد، 1398 ارسال شده در 12 مرداد، 1398 با سلام و خسته نباشید به تمام پلیر ها و کار کنان عزیز سرور آرنا گیم. قبلا در سرور امکانی بود که پلیر ها میتونستن با cmd /carradio لینک آهنگ موردنظر رو قرار بدن و مثل رادیو اون آهنگ رو میخوند الان هم این امکان در /radio هست ولی فقط مخصوصه vip است و من در خواست دارم که دوباره /carradio رو به صورت رایگان برای تمامی پلیر ها بر گردونید. باتشکر. 5 1
ShowTime ارسال شده در 14 مرداد، 1398 ارسال شده در 14 مرداد، 1398 در در ۱۳۹۸/۵/۱۲ در 20:46، [TF].baby. گفته است : با سلام و خسته نباشید به تمام پلیر ها و کار کنان عزیز سرور آرنا گیم. قبلا در سرور امکانی بود که پلیر ها میتونستن با cmd /carradio لینک آهنگ موردنظر رو قرار بدن و مثل رادیو اون آهنگ رو میخوند الان هم این امکان در /radio هست ولی فقط مخصوصه vip است و من در خواست دارم که دوباره /carradio رو به صورت رایگان برای تمامی پلیر ها بر گردونید. باتشکر. اگه میشه آن را برگردونید لطفا ✅???
[$]ali987 ارسال شده در 15 مرداد، 1398 ارسال شده در 15 مرداد، 1398 سلام. بله اگه میشه این امکان رو ب سرور اضافه کنید. ممنون
Radical ارسال شده در 27 مرداد، 1398 ارسال شده در 27 مرداد، 1398 درخصوص رایگان شدن Custom Link Radio برای همه؛ با مدیرکل تصمیم گیری میشود.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری