رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

من در سرور online بودم و House من بود بعد از سرور خارج شدم بعد 2 3 ساعت امدم دیدم house  باگ خورده و House  من مال مهراب شده و House مهرابم  فدوشی شوده ?

arenagame_samp
ارسال شده در
در 16 دقیقه قبل، King.Boy گفته است :

من در سرور online بودم و House من بود بعد از سرور خارج شدم بعد 2 3 ساعت امدم دیدم house  باگ خورده و House  من مال مهراب شده و House مهرابم  فدوشی شوده ?

House = خانه 

Online =  آنلاین 

جنبه آموزشی دارد! 

• درست : من، در سرور آنلاین بودم و خانه من بود در سرور بعد از سرور خارج شدم بعد 2 - 3 ساعت آمدم دیدم خانه باگ خورده و خانه من مال @[021]SKaBaRD شده و خانه @[021]SKaBaRD فروشی شده. 
  • فارسی را دوست بداریم ?
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
ارسال شده در

جناب : @King.Boy خونه شما قابل بازگشت نیست چون مدارکی ندارید که ثابت کنه برای شما بوده عکسی که دادید اسم صاحب خونه هستش اگر ادعا میکنید برای شماست ، باید عکسی داشته باشید که بتونید ثابت کنید این خونه قبلاً به اسم شما بوده است.

ارسال شده در
در ۱ ساعت قبل، [021]Ali گفته است :

جناب : @King.Boy خونه شما قابل بازگشت نیست چون مدارکی ندارید که ثابت کنه برای شما بوده عکسی که دادید اسم صاحب خونه هستش اگر ادعا میکنید برای شماست ، باید عکسی داشته باشید که بتونید ثابت کنید این خونه قبلاً به اسم شما بوده است.

قصد دخالت نیست ولی لاگ رو چک کنید ?

• Like 1
  • Thanks 1
  • in love 2
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، [021]Mahdi گفته است :

قصد دخالت نیست ولی لاگ رو چک کنید ?

جناب : @[021]Mahdiلطفا در فرمی که مربوط به تیم مدیریت هست رسیدگی کردنش دخالت نکنید بار دیگه اختار دریافت خواهید کرد.

• Like 1
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، King.Boy گفته است :

@[021]Ali   بنده از کجا میدونستم  که house یه روزی باگ میخوره  و باید SS داشت. ?  

تنها توصیه ای که میتونم بکنم بهتون این هستش که تو پیام بعدی یکی از مدیرکل های محترم سرور رو تگ کنید تا لاگ رو چک کنن ?

ارسال شده در

@MohmamdReza   سلام و درود خودتون میدونید دیگه بعضی خونه ها باگ خورده و خونه بنده هم باگ خورده و شما عکس میخواید بنده از کجا میدونستم خونه ها باگ میخورن.? 

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...