رفتن به مطلب

کیک الکی

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:EvilSpirit80
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[TF]RaDaMeL
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Gang Green.Zone
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin
  • مدارک شکایت:sa_mp_098.png
  • توضیحات: با سلام این ادمین خاطی در حالی که داشتم کیف می بردم منو از سرور کیک داد (تاپ منفی هم خوردیم) درخاست تاپ منفی .

arenagame_samp
ارسال شده در

اینجا همه هم سن و سال تو نیستن گل پسر

این بچه ۱۳ ساله منو کیک داد و cc داد منم بخاطر اینکه فکر نکنه هر کاری دلش بخواد میتونه انجام بده کیکش دادم و بعدشم چرا باید واسه کیک قبلش روش spec باشم ببینم چیکار میکنه

[13:45:27] [AdminTools] Admin EvilSpirit80(17) has kicked [TF]RaDaMeL(22) from the server. Reason: dekhalat to kare admin.

خودتونم میتونید لاگ رو چک کنید

خداییش فکر کرده مدیریت سرور هم سن خودشن که این عکسو داده xD  الان کجایه این عکس نشون میده کیف داری آخه? 

امیدوارم دیگه سعی در فریب مدیریت نداشته باشی

ارسال شده در

با سلام من هم کلنیای  خودشو mute میدم unmute میکنه به دلیل تیم بالا بعد تیمم پاینه . موقعیکه منو کیک دادی من کیف بانک داشتم  دلیل شما برای کیک هم بد بود مثلا ادمینی :)

ارسال شده در

اینجاهم داری کل میکنی که اشکال نداره میزارم به حساب سنت 

تو وقتی هم کلنی منو ۲ مین میوت میدی هم کلنی خودتو ۱ مین انتظار داری بشینم نگاه کنم؟

ارسال شده در

درود

(از کل کل کردن داخل فروم جدا خودداری کنید+در صورت مشاهده ی مجدد اخطار دریافت میکنید)

(مدارک به صورت کامل داخل فروم آپاود بشه و به غیر از افراد مربوطه شخص دیگری دخالت نکند)

ارسال شده در

باسلام. این ادمین به مدت 2 روز انرنک میشه و به دلیل عدم رعایت قوانین سرور 2 روز از سرور محروم میشود.

ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، Stoic گفته است :

اونوقت این ادمین که رو من cmd زد قوانین سرور رعایت کرده ولی من نکردم اوکیه....فیلم‌چیت ازش میدم بهتون بررسی نمیکنین. موفق باشین 

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...