AQaMansour ارسال شده در 2 مرداد، 2024 ارسال شده در 2 مرداد، 2024 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @XRay نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AQ[A]MIR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[021].HiTLeR رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این پلیر بی احترامی کرد و پلیری که هم رنکش بود روش Cmd زد و ایشون به جای اینکه به سایت مراجعه کنن خودشون رو آن میوت دادن ! این کار درست نیست ایشون باید به سایت مراجعه میکردند نه اینکه از دستور آن میوت استفاده کنن ! @[021]Ali @ErFaWn
ErFaWn ارسال شده در 2 مرداد، 2024 ارسال شده در 2 مرداد، 2024 درود. مشخص کنید ادمین مربوط به این میوت چه شخصی هست.
AQaMansour ارسال شده در 2 مرداد، 2024 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 2024 17 دقیقه قبل، ErFaWn گفته است: درود. مشخص کنید ادمین مربوط به این میوت چه شخصی هست. @[021].HiTLeR هستش
Amir ارسال شده در 2 مرداد، 2024 ارسال شده در 2 مرداد، 2024 سلام حداقل خودی رو لو ندید که این خودشم سی ام دی زده رو من و خودم شاکیم اولا این طرف خودش باید شاکی باشه نه تو ! دوما میوت اشتباه و با تایم زیاد بود بیام سایت هم دردی از من دوا نمیکنه چون دیگه تایم میوتم میگذره
AQaMansour ارسال شده در 2 مرداد، 2024 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 2024 18 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: سلام حداقل خودی رو لو ندید که این خودشم سی ام دی زده رو من و خودم شاکیم اولا این طرف خودش باید شاکی باشه نه تو ! دوما میوت اشتباه و با تایم زیاد بود بیام سایت هم دردی از من دوا نمیکنه چون دیگه تایم میوتم میگذره بلاخره نباید آن میوت میدادی گل پسر
Amir ارسال شده در 2 مرداد، 2024 ارسال شده در 2 مرداد، 2024 25 دقیقه قبل، XRay گفته است: بلاخره نباید آن میوت میدادی گل پسر کسی که اولین سی ام دی رو همرنک زده حسابه، اسپم نکن 1
ErFaWn ارسال شده در 2 مرداد، 2024 ارسال شده در 2 مرداد، 2024 درود. اینکه به دلیل توهین و فحاشی توسط کسی حتی هم رنک خود مجازات شدید حق استفاده از کامند مخالف ندارید مگر اینکه شکایت کنید و توسط رنک بالاتر بررسی گردد. به همین دلیل ادمین مربوطه مجازات می گردد.
ارسالهای توصیه شده