[Mr]Amir ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1403 شاکی: @AQa.ALi خاطی: @AQ[A]MIR مدرک: توضیحات: درود @(HajNima)داره با من کل کل میکنه بعد به @AQ[A]MIR میگم میوتش بده داره با من کل کل میکنه و من هیچی نمیگم و آخه یک سیک گفتن 8 دقیقه میوت داره نهایتش ۳ دقیقه ن ۸ دقیقه و نیما که هم کلنیش هم هست بخاطر کل کردن با من میوه نمیده رسیدگی کنین @ErFaWn @[021]Ali
Amir ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1403 9 دقیقه قبل، AQa.ALi گفته است: شاکی: @AQa.ALi خاطی: @AQ[A]MIR مدرک: توضیحات: درود @(HajNima)داره با من کل کل میکنه بعد به @AQ[A]MIR میگم میوتش بده داره با من کل کل میکنه و من هیچی نمیگم و آخه یک سیک گفتن 8 دقیقه میوت داره نهایتش ۳ دقیقه ن ۸ دقیقه و نیما که هم کلنیش هم هست بخاطر کل کردن با من میوه نمیده رسیدگی کنین @ErFaWn @[021]Ali نیازی به ارائه مدرک نیست خودت گذاشتیش مرسی شکایتی از نیما داری تو پست جداگانه بفرست میوتش کنن
ErFaWn ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1403 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1403 درود. ضمن اینکه ایشون رنک پولی خریداری کردن در این موقعیت یا باید هردو پلیر را مجازات کنند یا حق استفاده از کامند میوت روی یک شخص را ندارند. بنابراین یک اخطار دریافت می کنند و مجازات می شوند. 1
ارسالهای توصیه شده