[GodAbol] ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد سلام این چه هلپرای دارید شما ؟ هرچی سوال میپرسم جواب نمیده یا اینکه میگه امیر ممد ای ؟ یا اینکه هلپو روم میبنده به دلیل الکی درخواست آنرنک این هلپرو دارم @MohammadReza آقا عرفان اصلا رسیدگی نکنند فقط و فقط مدیرکل عزیز چون میدونم اگه عرفان رسیدگی کنه دوباره این نه آنرنک میشه نه چیزی فقط و فقط @MohammadReza واقعا هلپر های خیلی ضعیفی دارید در این عکس میبینید به جایی که تو چت هم به پلیر هلپ بده هلپر میگه دستور هلپ بزنید که طبق قوانین هلپر همه جا باید هلپ بده ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// در این عکس پایین هم میبینید که ازش سوال میپرسم بعد به من میگه امیر ممدی ؟ نه /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// و در این عکس میبینید میگه همچین سی ام دی ای وجود نداره این چه هلپریه اصلا هیچی بلد نیست /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// و در اینجا هم میبینید من دارم بهش درخواست کمک میکنم سوال میپرسم بجایی اینکه جواب منو بده هلپو میبنده چقدر مسخره اه با این هلپراتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد با عرض سلام و ادب 🟣جناب @AmiR.Mmd یکسری مشکلات و کینه هایی با بنده داره و چند روزی هست که هلپ های بی مورد برای زیر سوال بردن من میکنه و امروز هم با اینکه 3 تا سوال پرسید و همه رو بلد بودم بازم ایشون نظر خیلی بد نسبت به هلپ بنده دادن ⭕چون بنده کرش شدم و تو چت پابلیک نوشت که آنتی چیت منو کیک کرد 🛡️و اومدم سرور میگه چرا هلپ بستی ایشون از دیروز کلا 3 تا نظر بی مورد خیلی بد دادن🧧 و اینکه شما با @AmiR.Mmd دست به یکی کردید که سوالاتی بپرسید که بنده شاید بلد نباشم و از هلپر 1 چنین انتظاری نمیره که همه چیزو بدونه و به مرور زمان باعث میشه که با مطالب جدید آشنا بشه✨ جناب @AmiR.Mmd با اینکه استف رو با پول خریده بود و به درجه cheaf Staff رسیده بود داخل هلپ سوالاتی مثل سی ام دی دادن کلید خونه و اینا رو می پرسید بش گفتم خودت نمیدونی مگه گفت شاید یادم رفته باشه با اینکه چیف هلپر بودن هلپ ها توسط مدیر سرور @ErFaWn بررسی شد و طبق هلپ های بی مورد ⭕ وارن دریافت کردند🚨 با سپاس🌷 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[GodAbol] ارسال شده در 24 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد اولا بنده از شما شکایت کردم پایه امیر ممد نکشید وسط فک نکنم مدیرت جز وارن دادن الکی به من کاره دیگه ای بکند. و اینکه شما کله هلپ رو هم درست جواب بدید و اگه پلیر خیلی بد بده شما حق باز خواست پلیر رو ندارید و هلپ شما چک میشه و در این درخواست هلپریتون زدید 99 درصد آشنایی دارید و 2 ساله پلی میدید این همه سی ام دی پرسیدم بلد نبودید @MohammadReza نام کاربری:Mr_Amir نام اصلی:امیر سن:16 مقدار امتیاز:1346 مقدار Play Time:نمیدونم به روسیه ? هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیر های جدید در سرور و برقراری نظم توضیحات شما در رابطه با سرور: سروری بسیار عالی و زیبا با امکانات بسیار بالا تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 99 درصد تقریبا بالای 2 سالی میشه دارم پلی میدم تا بحال در تیم استف بوده اید: healper 1/owner/admin/vip[ اخرین رنکی که داشته اید و دلیل آنرنک شما چه بوده است:owner/... 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: خوش اخلاق/پر استعداد/خوشگل و با نمک/..... اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:یک سرور بسیار عالی و خفن با امکانات در حد زندگی واقعی میشناسم آیا قوانین و آموزش ها را مطالعه کرده اید و موافقت می کنید؟:بله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR.Mmd ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد 38 دقیقه قبل، .Lion. گفته است: اولا بنده از شما شکایت کردم پایه امیر ممد نکشید وسط فک نکنم مدیرت جز وارن دادن الکی به من کاره دیگه ای بکند. و اینکه شما کله هلپ رو هم درست جواب بدید و اگه پلیر خیلی بد بده شما حق باز خواست پلیر رو ندارید و هلپ شما چک میشه و در این درخواست هلپریتون زدید 99 درصد آشنایی دارید و 2 ساله پلی میدید این همه سی ام دی پرسیدم بلد نبودید @MohammadReza نام کاربری:Mr_Amir نام اصلی:امیر سن:16 مقدار امتیاز:1346 مقدار Play Time:نمیدونم به روسیه ? هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیر های جدید در سرور و برقراری نظم توضیحات شما در رابطه با سرور: سروری بسیار عالی و زیبا با امکانات بسیار بالا تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 99 درصد تقریبا بالای 2 سالی میشه دارم پلی میدم تا بحال در تیم استف بوده اید: healper 1/owner/admin/vip[ اخرین رنکی که داشته اید و دلیل آنرنک شما چه بوده است:owner/... 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: خوش اخلاق/پر استعداد/خوشگل و با نمک/..... اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:یک سرور بسیار عالی و خفن با امکانات در حد زندگی واقعی میشناسم آیا قوانین و آموزش ها را مطالعه کرده اید و موافقت می کنید؟:بله ❤️❤️ بنده قسط دخالت ندارم شما باید هلپ جواب بدید کار به کار دیگران نداشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد این پست بنده مال خیلی وقت پیش هست و اون 1 درصدی که گفته نشد برای همین سوالی هست که شما پرسیدی بنده از سال های آخر 97 دارم تو این سرور تا به امروز پلی میدم و بعد از یه مدت از سرور رفتم و دوباره بک زدم اون اطلاعات هم برای اکانت جدید بنده بوده و اینکه گفتم که شما با امیر محمد دست به یکی کردید یعنی امیر به شما گفته که چنین هلپی بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد نیازی هم نیست پشت هم در بیایید و هوای همو داشته باشید در خواست بررسی توسط @ErFaWn @MohammadReza @HaDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد درود طبق بررسی انجام شده اکانت @.Lion. مولتی یکی از هلپر های سرور هست و به این منظور که قصد زیرکشی افراد دیگر استف را داشته و همچنین به دلیل اختلال در نظم سرور و استف مجازاتی بر ایشون اعمال می شود. همچنین @AmiR.Mmd نیز به دلیل مشکلات اخلاقی و ازار و اذیت هلپر مربوطه مجازات شدند. درصورت مشاهده شدن مجدد این موارد مجازات سنگین تری اعمال می شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده