Spix ارسال شده در 5 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور مدرک بن : https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20240603_192447_chrome_hmhe.jpg با سلام و خسته نباشید. آقا ما تقریبا ۱ هفتس توسط عرفان وک شدیم. و درست فرداش هم آن رنک شدن عرفان.. و این نشانه این هست که این فرد به شدت متقلب و Abuser هستش !! و بن من هم بی دلیل هست!! دلیل بن هم Management هست. #منطقی؟؟ حداقال دلیلشو میزد Cheat یا Adv .. قابل هضم بود. درخواست آن بن دارم. لطفا نگین پکیج آن بن بخر. چون واقعا بدون منطق بن شدم. اگه امکانش هست آن بن بدین یا اگرم نه بدون گفتن چیز اضافه پستو ببندید.(توان خرید پکیج نیس. مخصوصا تو این شرایط اقتصادی) با تشکر. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Spix ارسال شده در 5 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور @MohammadReza @Alireza درضمن اک انجمن من بنه با اک رفیقم پیام میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Truth ارسال شده در 6 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور سلام و درود شما به دلیل سابقه بن مکرر و استفاده از چیت به صورت دائم و همچنین داشتن چنل چیت آنبن نمیشوید بسته شد . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده