.StoRm. ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ارسال شده در 22 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[.MzM.] نام کاربری کسی که از او شکایت دارید:@stoic رنک فرد مورد نظر :مدیر کل آرناگیم مدارک:نیازی نیست توضیحات: آقای حسام این بود نتیجه تمام این مدت ها که ما تو سرورتون پلی دادیم ؟؟؟؟ به خواطر کینه شخصی و یک فردی که خیلی وقته از خواطره ها پاک شده منو ادبن دادید؟؟؟؟من به شما توهینی کردم؟ من حدودا ۶ ماهه تو سرورتون پلی میدم این حقه منه به خواطر موضوع پوچی منو بن داعمی بدید ؟؟؟؟؟؟ @Stoic_TesterteTesterte @Stoic
.StoRm. ارسال شده در 22 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 1398 در 4 دقیقه قبل، [.EvilMzM.] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:[.MzM.] نام کاربری کسی که از او شکایت دارید:@stoic رنک فرد مورد نظر :مدیر کل آرناگیم مدارک:نیازی نیست توضیحات: آقای حسام این بود نتیجه تمام این مدت ها که ما تو سرورتون پلی دادیم ؟؟؟؟ به خواطر کینه شخصی و یک فردی که خیلی وقته از خواطره ها پاک شده منو ادبن دادید؟؟؟؟من به شما توهینی کردم؟ من حدودا ۶ ماهه تو سرورتون پلی میدم این حقه منه به خواطر موضوع پوچی منو بن داعمی بدید ؟؟؟؟؟؟ @Stoic_TesterteTesterte @Stoic من قانونی رو طوری زیر پا نزاشتم که شما منو بن داعمی بدید . واقعا تا کی ؟؟؟؟ به خواطر تبعیض بین پلیر ها و فقط توهین که در نهایت باید برای مدتی موت میشدم من رو بن داعمی دادید؟؟؟؟
.StoRm. ارسال شده در 22 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 1398 من شکایتم رو پس میگیرم و موضوع حل شد
MrRid3r ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ارسال شده در 22 مرداد، 1398 دلیل بن شما چه بوده، بیشتر توضیح بدید
Stormy ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ارسال شده در 22 مرداد، 1398 دوست عزیز موضوع حل شد و من الان ان بن شدم
ارسالهای توصیه شده