RobbeR ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ارسال شده در 22 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:mYzZz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Aryan.[GFT] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :AdmiRal رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admini مدارک شکایت: توضیحات:بنده قبل اینکه دی ام کنم به ایشون /ra زدم بعد شروع کردم به زدن ایشون منو جیل داد در حالتی که بنده وانتد داشتم در زمن خود سرور انتی دی ام داره بنده کیل میشودم
Nadder_Shah ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ایشون قبل اینکه /ra کنن به من اتک دادن و سریع بعد اتک /ra زدند که معلوم نشه و من وقت نکردم ss بگیرم از dm کردن ایشون درسته در ss معلوم نیس ولی برای اشون تایپ کردم که dm? 1
[PD]SpiriT ارسال شده در 22 مرداد، 1398 ارسال شده در 22 مرداد، 1398 با عرض سلام بله این Player امده و همیشه Dm میکنه قصتش Play دادن نیست فقط بلده اذیت بکنه در Chat هم فحاشی میکنه موفق باشید !
Stormy ارسال شده در 23 مرداد، 1398 ارسال شده در 23 مرداد، 1398 در 7 ساعت قبل، TinkeR گفته است : با سلام قبله اینکه شما بگید دی ام ؟ این پلیر /ra زده بود در عکس خودتون مشخصه نیازی نیست از این پلیر یا بهتر بگم از خودتون با اکانت مولتی تو سایت دفاع کنید و شاهد خودتون بشید این اکانت هم متعلق به خود آقای laggere xD❣️ 1
Nadder_Shah ارسال شده در 23 مرداد، 1398 ارسال شده در 23 مرداد، 1398 در 6 دقیقه قبل، MrRid3r گفته است : فیلم dm اپلود شود متاسفانه فیلمی ندارم ولی شاهد هست من وقتی dm? رو تایپ کردم ایشون سریع /ra کردند که dm ایشون معلوم نشه
MrRid3r ارسال شده در 23 مرداد، 1398 ارسال شده در 23 مرداد، 1398 جایل شما بدون مدرک بوده, که این خلاق قوانین هستش.
ارسالهای توصیه شده