FrankCostello ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 نام در سرور : Saba نام شاکی : Paria رنک شاکی : ADMIN توضیحات : 4 بار کشتمش بعد که مردم برینگ داد اره زد. عکس :
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 خب خب خب :| منم یدونه مدرک دارم. اومدم سرور دیدم یهو جیل میده قبلشم Cuff بودم بعد گیمم کرش داد منم /Q دادم بعد +اینکه دستبندم باز شد. خوب مدارکمم ایناست : موقع کرش :
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 بابا این چه وظشه؟! :| اقای حسام مگه نه گفتی قانون برای همه یکیه؟! برای Paria یکی نیست؟! مگه ..... که اصلا رسیدگی چیه؟! چک نمیکنی!!!!!! یروز دیدی فقط Paria سروره هیچکی نمیاد بفهم بخاطر Rel (رل) ابیوزرته...
MrHeSaM ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 در ۱ ساعت قبل، [Amo]DoctoR گفته است : بابا این چه وظشه؟! :| اقای حسام مگه نه گفتی قانون برای همه یکیه؟! برای Paria یکی نیست؟! مگه ..... که اصلا رسیدگی چیه؟! چک نمیکنی!!!!!! یروز دیدی فقط Paria سروره هیچکی نمیاد بفهم بخاطر Rel (رل) ابیوزرته... این ادمین جریمه شد. در ضمن @[Amo]DoctoR شما در حدی نیستی بخوای منو یا کسه دیگه رو تهدید کنی. بهتره تو موتردی که بهت مربوط نیست دخالت نکنی و این جوسازی ها رو بذاری کنار. قوانین برای همه یکسانه. اگر دوباره به جوسازی هات ادامه بدی شدیدا باهات برخورد میکنم...!!!! 1
ارسالهای توصیه شده