رفتن به مطلب

ban alaki

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  1. توضیحات: با سلام والا نمیدونم شماها چطونه نمیخواین پلی بدیم؟! علی دیجی رفت ولی یکی مثله اون هنوز هست. یا علی. من با این درگیر شدم دمج اخرم کیللش دادم اومد برینگ داد بعد فیریز پی سی چک گفت بیا تی اس میگم ندارم میگه هرکی تو این سروره باید تی اس داشته باشه اقا من تی اس رو لپ تابم نصب نمیشه چیکار کنم؟!!! ایپی انی دسک بهش دادم. چند بارررر بهش دادم  میگه فقط تی اس و ابیوز دیگه این ادمین تو /w میگم سیک تو بازی 20 مین میوت میده دقیقا این ادمین قانون جدیدی درست کرده؟؟ حسام جان کسی که دعل بلد نیست میگه چیت رو ادمین نکنید حتی یه برنامه دارید 1 ماه چک کنید چیزی ندارم یا علی و اقای  wexypow مدرک چیت منو بدید خیلی مشتاقم چیتم رو ببینم و توهین هم میکنه
arenagame_samp
ارسال شده در
در 26 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است :
  1. توضیحات: با سلام والا نمیدونم شماها چطونه نمیخواین پلی بدیم؟! علی دیجی رفت ولی یکی مثله اون هنوز هست. یا علی. من با این درگیر شدم دمج اخرم کیللش دادم اومد برینگ داد بعد فیریز پی سی چک گفت بیا تی اس میگم ندارم میگه هرکی تو این سروره باید تی اس داشته باشه اقا من تی اس رو لپ تابم نصب نمیشه چیکار کنم؟!!! ایپی انی دسک بهش دادم. چند بارررر بهش دادم  میگه فقط تی اس و ابیوز دیگه این ادمین تو /w میگم سیک تو بازی 20 مین میوت میده دقیقا این ادمین قانون جدیدی درست کرده؟؟ حسام جان کسی که دعل بلد نیست میگه چیت رو ادمین نکنید حتی یه برنامه دارید 1 ماه چک کنید چیزی ندارم یا علی و اقای  wexypow مدرک چیت منو بدید خیلی مشتاقم چیتم رو ببینم و توهین هم میکنه

درود

مهمترین مسئله : نوش دارو پس از مرگ سهراب ؟!!

مورد اول :

بعله کلا هرشخصی که با چیت زدن شما کنار بیاد و کاری با شما نداشته باشه آدم خوبیه ( ما هم آدم خوبی بودیم ) البته تا وقتی که چیت شما رو با چشم های خودم ندیده بودم ? 
دوست عزیز من نه علی دیجی هستم و نه هر شخص دیگه ای که تو فکر میکنی , سرور قوانین سفت و سخت خودش رو داره و ظاهرا شما برای بار چندم این قوانین رو ندیده میگیرید و هر سری هرشخصی که شما رو بن میکنه ازش شکایت میکنید و با آه و ناله سعی بر بی گناه نشون دادن خودتون میکنید ? 
پلی دادن شما اگر با چیت و بی احترامی به این و اون و ایجاد تنش هستش ترجیحا برید یه جای دیگه و اونجارو به گند بکشید
خوشبختانه سابقه ی من توی این 2 ماه ثابت کرده که بنده حتی اگر پلیری ام چیت بزنه من نسبت به شرایطش حتی سعی میکنم بنش ندم
پ.ن : Duel بلد نیستم اما داخل Tdm نفر سوم هستم...خیلی جالبه !!! ? 
شاید من چیترم , شما هم خعلی پروئی ? 
اگر بنده دیگه با کسی Duel نمیدم اول از همه بخاطر مسئولیتیه که قبول کردم , دوم بخاطر روبرو شدن با امثال Pro هایی مثل شما دوست چی... حرفه ای عزیزه ? 

+ اما دلیل اصلی بن شدن شما چی بوده ؟!
- جلوی بانکم و میبینم Progamer18 خیلی قشنگ و تر تمیز با یه 4-4 (در حالی که بنده Move میکردم) بنده رو کیل میده و ظاهرا 4-4 و aim شما علاقه ی خاصی به بدن بنده داشته که روش قفل کرده
(خوشبختانه بنده انقدرا هم ساده نیستم که فرق Duel رو با چیت تشخیص ندم)

- از حاشیه بگذریم , بنده بدون هیچ بی احترامی و مشکلی شما رو (اکانت Progamer18) برای PcCheck کردن Freeze دادم و با اینجور مسائل که در پایین مشاهده میکنید روبرو شدم :

مدارک رد کردن PcCheck به بهانه ی نداشتن تیم اسپیک (طبق چیتی که زدید و سابقه ی چندبار بن شدنتون) :
قبل از هرچیز (حضور در تیم اسپیک در هنگام PC Check شدن الزامی میباشد

مدرک لازمه :

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

بدرود ? 

ارسال شده در

با سلام

مورد اول : شما کامل علاقه داریدد تو سایت حرف های اضافی کنید

شما کنار بانک وایسادید من 1 4 4 زدم Arm کامل رفت بعد شما با این مهارتی که دارید hp منو 3 کردید منم دیگه تونستم بزنمتون

علی دج هم ما با Arre میزدیمش بعد میدیدیم تو کوهیم بعد Freeze  pc check

مورد دوم :

عزیزم  گلم پسر خوبم 

من  pc Ts خب من چیکار کنم

امون وقت برم pc جدید بگیرم که شما میگید 2 مین بیشتر وقت ندارید

شما میگید aim ؟؟!!!! تا شما منو freeze کردید من ip رو دادم میگم وصل شو میگه باید ts باشی خو تو بیا -pc cehcket بده

اگر شک دارید aim دارم بدون مشکل pc check میدادی

بگو میخواستی منو بن بده چرا این همه مظلوم بازی در میاری؟؟؟؟

http://uupload.ir/files/tb33_sa-mp-039.png  توهینم که بلدی کنی

http://uupload.ir/files/sa6o_sa-mp-040.png  بگو میخوای منو بن کنی

بدرود اقای

WexyPow

مدارک رد کردن PcCheck به بهانه ی نداشتن تیم اسپی

دارم التماس میکنم بیا pc check کن خودت داری میگی ts ajab

ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است :

با سلام

شما کنار بانک وایسادید من 1   4 4 زدم Arm کامل رفت بعد شما با این مهارتی که دارید hp منو 3 کردید منم دیگه تونستم بزنمتون

مورد دوم :

عزیزم  گلم پسر خوبم 

من  pcرو نمیگیری  ts خب من چیکار کنم

میخوای همون وقت برم pc جدید بگیرم که شما میگید 2 مین بیشتر وقت ندارید

شما میگید aim ؟؟!!!! تا شما منو freeze کردید من ip رو دادم میگم وصل شو میگه باید ts باشی خو تو بیا -pc cehcket بده

بدرود اقای

WexyPow

دارم التماس میکنم بیا pc check کن خودت داری میگی ts aja

راستی خیلی مشتاقم بقیه هم film cheat mano bebinan

لطفا اگه میشه فیلم رو بدید نه بی دلیل بیاید pc check بدید

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، [TF]VayKinG گفته است :

با سلام

شما کنار بانک وایسادید من 1 4 4 زدم Arm کامل رفت بعد شما با این مهارتی که دارید hp منو 3 کردید منم دیگه تونستم بزنمتون

مورد دوم :

عزیزم  گلم پسر خوبم 

من  pc Ts خب من چیکار کنم

امون وقت برم pc جدید بگیرم که شما میگید 2 مین بیشتر وقت ندارید

بدرود اقای

WexyPow

دارم التماس میکنم بیا pc check کن خودت داری میگی ts ajab

عزیزم , شما اول به تاریخ شناسنامت یه نگاه بنداز , بعد پسرم پسرم کن (خود بزرگ بینی شدیدی داری)+(هم سن شما ازدواج کرده بودم الان بابا بودم گل پسر جان)
سری بعدی با ملایمت جواب نمیدم و به جای پند و اندرز میوت رو حواله میکنم برای شما گل پسر عزیز
نیازی نیست برای خود شاخ بینی تربیت خانوادگیتون رو اینجا به رخ بقیه بکشی (مثل قُلی نباشیم)+(همه داخل مجازی رستم و اسفندیارن گل پسر)

مورد اول : سابقه ی چندبار بن شدنت بخاطر چیت کاملا Pro بودنت رو نشون میده و نیازی نیست من حرفی بزنم اصلا.
(نیازی به مظلوم نمایی نیست و خوشبختانه رفتار من تا الان جوری بوده که همه میدونن من کسی رو الکی بن نمیدم مگر اینکه واقعا مورد مشکوک باشه)

الان که دقت میکنم میبینم علی دیجی کاملا حق داشته که این حرکت رو زده.

زمانی که من تورو Freeze میکنم و میگم بیا Ts موظفی که داخل تیم اسپیک حضور داشته باشی
خیلی جالبه که سیستمت Gta Sa رو میاره اما یه Ts ساده رو نمیاره !

زیاد وقتم رو برای کسی که خود بزرگ بینی داره هدر نمیدم

مورد رو با 2 تا مسئله ی خیلی ساده تمومش میکنم تا احساس زرنگی و سیاست داشتن نکنی :

مورد اول در رابطه با تصویر اولی که گذاشتی و حرف من که گفتم دفعه ی بعد حرف دهنتو بفهم :
عزیزم اولا که این توهین نیست , دوما جرعتشو داری یکی دو خط چتای بالاترو آپلود کنی و بعد مظلوم نمایی کنی ؟! ? 
میخوایی بگم حسام لاگ رو چک کنه بعد خودش بیاد 100 دقیقه میوتت کنه تا ببینیم کی توهین کرده ؟؟؟ ? ? ? 

(حرکت جالبت مثل روباهیه که داره واسه کلاغ پیر دُم تکون میده و به به و چه چه میکنه) ? 

مورد دومم نیازی به توضیح نداره و طبق گفته ها و مدارک من داخل ts نبودی و این عدم همکاری حساب میشه و شما بن میشی
(این دفعه رو از زیر چیت فرار کردی , دفعه ی بعدی ای هم میرسه انشالله) ? 

خب دیگه فکر کنم با این صحبت ها دیگه جای صحبتی نباشه
(مگر اینکه قصدتون به نمایش گذاشتن ادب و شعورتون باشه)

#خودمان_را_گول_نزنیم

بدرود گل پسر

ارسال شده در
در ۱ ساعت قبل، WexyPow گفته است :

عزیزم , شما اول به تاریخ شناسنامت یه نگاه بنداز , بعد پسرم پسرم کن (خود بزرگ بینی شدیدی داری)+(هم سن شما ازدواج کرده بودم الان بابا بودم گل پسر جان)
سری بعدی با ملایمت جواب نمیدم و به جای پند و اندرز میوت رو حواله میکنم برای شما گل پسر عزیز
نیازی نیست برای خود شاخ بینی تربیت خانوادگیتون رو اینجا به رخ بقیه بکشی (مثل قُلی نباشیم)+(همه داخل مجازی رستم و اسفندیارن گل پسر)

مورد اول : سابقه ی چندبار بن شدنت بخاطر چیت کاملا Pro بودنت رو نشون میده و نیازی نیست من حرفی بزنم اصلا.
(نیازی به مظلوم نمایی نیست و خوشبختانه رفتار من تا الان جوری بوده که همه میدونن من کسی رو الکی بن نمیدم مگر اینکه واقعا مورد مشکوک باشه)

الان که دقت میکنم میبینم علی دیجی کاملا حق داشته که این حرکت رو زده.

زمانی که من تورو Freeze میکنم و میگم بیا Ts موظفی که داخل تیم اسپیک حضور داشته باشی
خیلی جالبه که سیستمت Gta Sa رو میاره اما یه Ts ساده رو نمیاره !

زیاد وقتم رو برای کسی که خود بزرگ بینی داره هدر نمیدم

مورد رو با 2 تا مسئله ی خیلی ساده تمومش میکنم تا احساس زرنگی و سیاست داشتن نکنی :

مورد اول در رابطه با تصویر اولی که گذاشتی و حرف من که گفتم دفعه ی بعد حرف دهنتو بفهم :
عزیزم اولا که این توهین نیست , دوما جرعتشو داری یکی دو خط چتای بالاترو آپلود کنی و بعد مظلوم نمایی کنی ؟! ? 
میخوایی بگم حسام لاگ رو چک کنه بعد خودش بیاد 100 دقیقه میوتت کنه تا ببینیم کی توهین کرده ؟؟؟ ? ? ? 

(حرکت جالبت مثل روباهیه که داره واسه کلاغ پیر دُم تکون میده و به به و چه چه میکنه) ? 

مورد دومم نیازی به توضیح نداره و طبق گفته ها و مدارک من داخل ts نبودی و این عدم همکاری حساب میشه و شما بن میشی
(این دفعه رو از زیر چیت فرار کردی , دفعه ی بعدی ای هم میرسه انشالله) ? 

خب دیگه فکر کنم با این صحبت ها دیگه جای صحبتی نباشه
(مگر اینکه قصدتون به نمایش گذاشتن ادب و شعورتون باشه)

#خودمان_را_گول_نزنیم

بدرود گل پسر

تو نمیخاد تربیت خانوادگی به رخ من بکشی :)   و به جا گفتن روباه وچ هچ کردنت چت اولیمو ببین گفتم تو /w گفتم سیک 20 مین مویت داد :) و اره سمپ میگیره ولی تی اس نمیگیره چرا باید توجیه کنم؟؟؟ و شما دعلتون خوب نیست به من مربوط نیست فردا میام سرور یه دعل بات میدم ببینم ارممو میزنی یا نه  با فیلم =) و خوشبختاانع مثه علی دیجی الکی بن میدی میگی چیت درصورتی که هیچ چیتی تو لپ تاب من موجود نیست :)

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...