.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 24 مرداد، 1398 ارسال شده در 24 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[.DarkALi.] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:pro gamer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:نمیدونم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:یادم نیست چون یکم قدیمی هست و حوصله سایتو نداشتم مدارک شکایت: توضیحات:من اومدم و دارم بانک میزنم ایشون اومدن تا جلو منو بگیرن و من ارره روی ایشون گرفتم و ایشون هم ای اف کی کرد
HajAta ارسال شده در 25 مرداد، 1398 ارسال شده در 25 مرداد، 1398 در 12 ساعت قبل، [.DarkALi.] گفته است : 3روزه پیگیری نشده درود بر دوست عزیز او به دلیل بی احترامی = وحاشی به مدیران سرور اد بن شد این شکایت بسته می شود!.? شب خوشی داشته باشید?
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 26 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 1398 در 9 ساعت قبل، HajATA گفته است : درود بر دوست عزیز او به دلیل بی احترامی = وحاشی به مدیران سرور اد بن شد این شکایت بسته می شود!.? شب خوشی داشته باشید? واسه اینم جریمش کنید مثلا 30 میل جریمه
MrRid3r ارسال شده در 26 مرداد، 1398 ارسال شده در 26 مرداد، 1398 اسکرین شات برای نشون دادن afk کافی نیست، فیلم لازم است. درهرصورت شخص بن شده، موضوع بسته شد
ارسالهای توصیه شده