Yona ارسال شده در 21 شهریور، 1403 ارسال شده در 21 شهریور، 1403 ام کاربری کسی که شکایت دارد: Yona نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: amir.mmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[BreakeR] رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper مدارک شکایت: panel توضیحات: دروود در سرور ایشون که رنکشون هنو هلپره درخواست انی دسک کردن که تو قوانین درج شده رنک بالا منیجر یعنی چیف هلپر به بالا ایشون حق پیسی چک نداشتن حتی میتونید لاگ چتو چک کنید بعد درخواست ایشون من گفتم بزن به چاک که معنی بَدی نداره که معنیش میشه فرار کن فک نمیکنم کلمه بَدی باشه بررسی با @AmiR
Amir ارسال شده در 21 شهریور، 1403 ارسال شده در 21 شهریور، 1403 درود جناب @AmiR.Mmd دفاعیه خود را طی 24 ساعت آینده ارسال کنید
KoMiSeR ارسال شده در 22 شهریور، 1403 ارسال شده در 22 شهریور، 1403 با سلام درود. بنده چون گفتم گفتم آمادهای برای آنی دسک.باید توهین کنی https://uploadkon.ir/uploads/ae9812_24Screenshot-۲۰۲۴-۰۹-۱۱-۲۳-۰۹-۲۰-۲۷۴-ru-unisamp-mobile-game.jpg
Amir ارسال شده در 22 شهریور، 1403 ارسال شده در 22 شهریور، 1403 درود اقدام هلپر نادرست بوده است. این کلمه به عنوان تحقیر/توهین سطح پایین شناسایی شد و باید بجای بن، میوت میشدید. به هلپر اخطارات لازم داده خواهد شد و شما آنبن میشوید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده