LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: DevilBoy14 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @AngelBoy14 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد @AmiR
LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1403 لینک ویدیو گذاشته نمیشود و اگر مشکلی نیست در تلگرام برای شما ارسال کنم
[BreakeR] ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 مدرک بزار این چیزیو ثابت نمیکنه من وسط فایت بودم و این دلیل نمیشه اونی که کرم ریخته من باشم
LeonKennedy ارسال شده در 26 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 26 شهریور، 1403 در تلگرام مدرک فرستاده شد اونجا میفهمید که چه کار اشتباهی کرده اید
Mr.Arshia ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 10 دقیقه قبل، DevilBoy14 گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: DevilBoy14 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @AngelBoy14 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: من و اقای AngelBoy14 رفته بودیم به شهرکی که مشاهده میکنید که پلنت بکاریم که جناب breaker به صورت نامرئی اومد و شروع کرد به سی فور و بشکه بمب گذاشتن در اطراف ما (ما جایی فهمیدیم که او درحال گذاشتن c4 است که دیدیم نوتیف مصرف مکمل ایشون امد ) و ما به او گفتیم نکن ولی او کل کل را شروع کرد @AmiR اینم مدرک بنده که جای صحبتی نباشه 1
Amir ارسال شده در 26 شهریور، 1403 ارسال شده در 26 شهریور، 1403 درود مدارک شما جهت اثبات ادعای شما کافی نیست. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده