Amin. ارسال شده در 28 شهریور، 1403 ارسال شده در 28 شهریور، 1403 ام کاربری کسی که شکایت دارد: @solton نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KRraToS نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite Helper 1 توضیحات: قه ای که ایشونو cuf کردم از بازی من رو بن کردند . ادمین مربوطه : @AmiR
Amin. ارسال شده در 28 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 28 شهریور، 1403 اوه اوه فککنم کارت تمومه احتمالا دیگه هلپر نتونی بشی موقه ادیت هواست به چتا و تایم نبود حالام ویدیورو ذخیره کردم که اگه نیاز شد بفرستم
KRraToS ارسال شده در 28 شهریور، 1403 ارسال شده در 28 شهریور، 1403 درود از مسخره بازی و چت خارج از موضوع پرهیز کنید هلپر بودن و نبودن بنده فقط و فقط به تصمیم هد استف بستگی داره و در صورت نیاز از رنکم اخراج میشم هر دو فایت های داده شده مربوط به ۴ ۵ فایت گذشته بوده که شما هی نو دمیج رو اف و ان میکردید و جوابی هم ندارید
Amin. ارسال شده در 28 شهریور، 1403 سازنده ارسال شده در 28 شهریور، 1403 نو دمیج باشم اون بالا مینویسه 0 نه اینکه هیچی نیاره اون به خاطر پینگ بالاست هم الکی بن دادی هم تازه موقه ای که cuf بودی
KRraToS ارسال شده در 28 شهریور، 1403 ارسال شده در 28 شهریور، 1403 پینگ من در اون لحظه بالا نبود. ادامه ویدیو ها موجوده که بعدش دمیج میشدید
Amir ارسال شده در 28 شهریور، 1403 ارسال شده در 28 شهریور، 1403 درود تشخیص هلپر اشتباه بوده است و مورد "God Mod" مشاهده نشد. شما آنبن و هلپر خاطی اخطارات و مجازات لازم رو دریافت خواهد کرد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده