Bro ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Bro نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Mahdi نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : BeRaR رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite Helper 3 مدارک شکایت: توضیحات:بنده در حال دزدی از کازینو بودم که ایشون نمیدونم قصدش چی بود و بنده را Slap کرد که باگ شم .
Peace ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 درود دوست عزیز بنده باگ شده بودم یجا گیر کرده بودم اومدم خودمو اسلپ بدم چون آیدی شما 8 بود و آیدی بنده 18 میخواستم خودم رو اسلپ بدم اشتباهی روی شما خورد. دوما بنده اصلا نمیدونستم دارید از کازینو دزدی میکنید و اینکه شما اصلا باگ نشدید و اینکه واسه من چه منفعتی داره بخوام شمارو باگ کنم زمانی که داشتم زون بانکو میگرفتم. بعدشم بنده از شما عذرخواهی کردم و بن دادم بهتون. بدرود -12 😄
Amir ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 درود باتوجه به احتمال اشتباه تایپی و همچنین وارد نشدن خسارات قابل توجه ای، هلپر خاطی ملزم به پرداخت مبلغ 8,000,000 پول رایج سرور به عنوان خسارات به پلیر شاکی شد. لازم به ذکر است تکرار این اشتباهات از سوی خاطی منجر به مجازات بیشتری خواهد شد. شکایت بعد از ارسال مدارک پرداخت وجه توسط خاطی بسته خواهد شد.
ارسالهای توصیه شده