mamad73 ارسال شده در 17 بهمن، 1403 ارسال شده در 17 بهمن، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد : @mamad72 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @$strong_storm$ و @SilEnt_sToRm نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ندارم مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 82 اون یکی نمیدونم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ندارد مدارک شکایت: توضیحات: بنده از پلیر @$strong_storm$ و @SilEnt_sToRm به دلیل تهمت به کلاهبردار بودن شکایت دارم قبلا هم تعدادی از دوستان این شخص اومدن و به من تهمت کلاهبرداری زدن و کلی هم فحش دادن که نه عکس دارم نه یادمه کی بودن ولی میدونم که هم کلنی های خودش بودن @SilEnt_sToRmاد داداش من مگه طبق شکایت بالا خودت نگفتی ماشینم رو با ماشینت عوض میکنم ۲۰۰ میلیونم سر میدم من که همه مدارک رو آپلود کرد برو بشین ببین ۱ جای معامله اگه نقص پیدا کردی هرچی دلت خواست بگو مگه آقای امیر حق اون شکایت رو به من نداد؟ چرا به همه گفتی من کلاهبردارم ؟ پلیر های عزیز هم که اصلا نمیدونن داستان چیه همه به من میگن کلاهبردار بنده فقط یک خواسته دارم این دو پلیر باید ثابت کنن که من کلاهبردارم در غیر این صورت خواستار مجازات این دو پلیر میباشم با تشکر ادمین مربوطه: @AmiR
Bro ارسال شده در 18 بهمن، 1403 ارسال شده در 18 بهمن، 1403 با سلام و خسته نباشید خدمت شاکی عزیز و ادمین بزگوار ، بنه برای دفاع از ممبر های کلنم به سایت اومدم . عزیز شکایت بالای شما که لینک کردید نشون میده که شما دو تا اکانت دارید و @mamad82 اکانت دوم شماست و این کار قانونیه ، اما شما میگید که کلاه بردار نیستید اشتباهه و من الان اینو ثابت میکنم
Bro ارسال شده در 18 بهمن، 1403 ارسال شده در 18 بهمن، 1403 https://biaupload.com/do.php?filename=org-2ea0b763605b1.mp4 با توجه به این ویدیو که بنده گذاشتم ایشون هم ماشین @SilEnt_sToRm رو برداشته و هم ۲۰۰میلیون پول ازش گرفته به خاطر اینکه شکایت رو پس بگیره و مدرکی هم نداشته و این ثابت میکنه که شکایت شما کاملا بی دلیل است و صحتی ندارد. و در ضمن توی این عکس هایی که شما گذاشتید هیچ گونه pm یا پیامی از طرف @SilEnt_sToRm دیده نمیشود. ممنون از ادمین گرامی . @AmiR
mamad73 ارسال شده در 18 بهمن، 1403 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 1403 16 دقیقه قبل، Bro گفته است: https://biaupload.com/do.php?filename=org-2ea0b763605b1.mp4 با توجه به این ویدیو که بنده گذاشتم ایشون هم ماشین @SilEnt_sToRm رو برداشته و هم ۲۰۰میلیون پول ازش گرفته به خاطر اینکه شکایت رو پس بگیره و مدرکی هم نداشته و این ثابت میکنه که شکایت شما کاملا بی دلیل است و صحتی ندارد. و در ضمن توی این عکس هایی که شما گذاشتید هیچ گونه pm یا پیامی از طرف @SilEnt_sToRm دیده نمیشود. ممنون از ادمین گرامی . @AmiR با سلام و درود خدمت شما عزیز گرامی دوست من موضوع معامله ما چیز دیگری بود شما لطف کن برو اون ویدیویی که من در سایت در شکایت قبل پست کردم رو ببین متن های معامله رو با دقت بخون (با دقت) کل معامله رو میفهمید اول اینکه ایشون اومدن به من گفتن infer بده من racer میدم گفتم racer زیاد خریدار نداره 200 میلم تو سر بده به من ایشونم پذیرفت داخل ویدیو معلومه که ۳ بار هم ایشون تایید کرد یعنی من پرسیدم ایشون گفت بله درسته حله و .... وقتی من ماشین به ایشون دادم ایشون یکدفعه عوض شد حتی ماشینش رو هم به نامم نزد و گفت برو ۲۰۰ میلیونو بیار اول پولی که قرار بود اون به من بده رو از من میخواست بگیره من هم کل ویدیویی که داشتم آپلود کردم امیر هم ویدیو رو دید رای رو به من داد شما خودت مجدد برو ویدیو رو ببین اگه داستان چیزی غیر از این بود هرچی خواستی بگو من دیگه حرفی ندارم ❤️
mamad73 ارسال شده در 18 بهمن، 1403 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 1403 23 دقیقه قبل، Bro گفته است: https://biaupload.com/do.php?filename=org-2ea0b763605b1.mp4 با توجه به این ویدیو که بنده گذاشتم ایشون هم ماشین @SilEnt_sToRm رو برداشته و هم ۲۰۰میلیون پول ازش گرفته به خاطر اینکه شکایت رو پس بگیره و مدرکی هم نداشته و این ثابت میکنه که شکایت شما کاملا بی دلیل است و صحتی ندارد. و در ضمن توی این عکس هایی که شما گذاشتید هیچ گونه pm یا پیامی از طرف @SilEnt_sToRm دیده نمیشود. ممنون از ادمین گرامی . @AmiR بعدشم داداش من من ویدیو شما رو هم دیدم من نمیگم اموال رو نداده که من میگم چرا به من میگه کلاهبردار کسی کلاهبرداره پول طرف بگیره وسیله بهش نده نه منی که همه قراردادمون رو خط به خط انجام دادم من چیزی جز اینکه تو قراردادمون بود رو از این پلیر نگرفتم هرچی که گفتیم و به توافق رسیدیم رو گرفتم شکایت منم سر اینه که ایشون و هم کلن های شما همه به من میگن کلاهبردار فعلا این دوشخص باید ثابت کنن که من کلاهبردارم اگه ثابت کنن که هیچی ولی اگه نکنن من خواستار مجازات جفت این دو پلیر هستم
Amir ارسال شده در 18 بهمن، 1403 ارسال شده در 18 بهمن، 1403 درود شکایت شما رد شد. تهمت کلاه برداری فقط در پابلیک شامل مجازات Warn است. به کسانی که در شکایت دخالت کردند اخطار داده میشود. بسته شد. 1 1
ارسالهای توصیه شده