KhaBIS ارسال شده در 1 اسفند، 1403 ارسال شده در 1 اسفند، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد:KhaBIS@ نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Enigma , @M4rllboro , @darkpro1416@ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:نمیدانم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: _ مدارک شکایت: کلیک توضیحات:همونطور که در فیلم مشهوده این سنفر از یک خودرو دودر سنفره استفاده کردند و این کار به دفعات هم انجام شده که بنده موفق به رکورد تنها یک مورد شدم ادمین مربوطه:
InterMiami ارسال شده در 1 اسفند، 1403 ارسال شده در 1 اسفند، 1403 سطح شکایت 😂😂😂 گل پسر الان عکس آپلود میکنم که کسی جز تو و ما سه نفر کسی تو سرور نبوده و فقط از کنارت رد شدیم . آدم خندش میگیره از این شکایت
KhaBIS ارسال شده در 1 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 1 اسفند، 1403 12 دقیقه قبل، M4rllboro گفته است: سطح شکایت 😂😂😂 گل پسر الان عکس آپلود میکنم که کسی جز تو و ما سه نفر کسی تو سرور نبوده و فقط از کنارت رد شدیم . آدم خندش میگیره از این شکایت هیچ جای قوانین نوشته نشده این قانون مشروط به تعداد پلیر در سرور هست لطفا قبل تایپ کردن یدور قوانین رو مطالعه کن
InterMiami ارسال شده در 1 اسفند، 1403 ارسال شده در 1 اسفند، 1403 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 پسر قانونمند الان ما از کنار تو رد شدیم این چه شکایتیه؟ وقتی اومدیم کارای اداریتو کردیم اون موقع شکایت کن
ارسالهای توصیه شده