HajFarHaN ارسال شده در 4 اسفند، 1403 ارسال شده در 4 اسفند، 1403 درود من از دیروز ساعت8 اینا که اومدم دیدم سرور خاموشه ولی ساعت 2 انلاین بود. از دیروز 3 اسفند تا الان 4 اسفند خاموشه. مشکل از منه یا اینکه سرور خاموشه؟ چون میرم تو پنل میبینم بعضی از اعضای اسفت انلاین هستند. @AmiR @Truth @.Mahdi 1
twino ارسال شده در 4 اسفند، 1403 ارسال شده در 4 اسفند، 1403 منم شاکی هستم vip خریدم که بازی کنم نه سرور خاموش باشه سرور تیم اسپیک هم خاموش باشه یعنی ران کردن سرور تیم اسپیک انقدر مشکل داره؟
Dante ارسال شده در 4 اسفند، 1403 ارسال شده در 4 اسفند، 1403 1 دقیقه قبل، twino گفته است: منم شاکی هستم vip خریدم که بازی کنم نه سرور خاموش باشه سرور تیم اسپیک هم خاموش باشه دوست عزیز این مشکلات در این دوران که نت های کل ایران مشکل داره باید انتظار داشت که سرورها به مشکل بخورن لطفا صبور باشید
Sina ارسال شده در 4 اسفند، 1403 ارسال شده در 4 اسفند، 1403 درود سرور بنابر مشکلات پایه ای خاموش شده شکیبا باشید به زودی دوباره روشن میشه.
Peace ارسال شده در 4 اسفند، 1403 ارسال شده در 4 اسفند، 1403 درود سرور روشن شد میتونید وارد سرور شوید و لذت ببرید. 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری