ButCHeR ارسال شده در 14 اسفند، 1403 ارسال شده در 14 اسفند، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ButCheR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ehsan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : هیچکس رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Master helper مدارک شکایت: 1.mp4 - یو آپلود 2.mp4 - یو آپلود 3.mp4 - یو آپلود 4.mp4 - یو آپلود 5.mp4 - یو آپلود توضیحات: با سلام و عرض ادب . این فیلمها تمامیه درگیری بنده با ایشون هست همینطور که میبینید همه فیلم ها از (Menu) بازی فیلم گرفته شده و همچنین در فیلم اخر پوشه گیم رو هم نشون دادم , بعد از فیلم اخر توسط هلپر Ehsan بن شدم به دلیل ایمبات , بررسی بشه تشکر.
ButCHeR ارسال شده در 14 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 1403 1 ساعت قبل، lIlIlIlI گفته است: خار و مادر auto scroll 🤣🤣🤣 رفیق. شک ندارم در طول تایم پلیت یه بارم ساون دست نگرفتی و حتی نمیدونی چجور باید 2-2 کرد. همین که با اسم فیک وارد بحث میشی خودش گویای همه چیزه. دخالت تو پستی که بهت مربوط نیس نکن، با این کارا گنده نمیشی.
Amir ارسال شده در 14 اسفند، 1403 ارسال شده در 14 اسفند، 1403 درود جناب @EhSaN 24 ساعت فرصت جهت ارائه دفاعیه 2 1
ButCHeR ارسال شده در 14 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 1403 6 دقیقه قبل، Amir گفته است: درود جناب @EhSaN 24 ساعت فرصت جهت ارائه دفاعیه بنده درخواست انرنک یا مجازات هلپر رو ندارم. درصورت نداشتن مدرک درخواست عذرخواهی از طرف هلپر در همین پست رو دارم.
EhSaN ارسال شده در 14 اسفند، 1403 ارسال شده در 14 اسفند، 1403 درود https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۰۳۰۴_۲۰۵۹۵۲۹۱۵_j1w1.mp4/ داخل ریکورد 3 و 5 شما کاملا مشخصه که ایم لاکه رو اسکین بنده
ButCHeR ارسال شده در 14 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 1403 فیلم شماره پنج فیلم همین درگیری هست که از منوی بازی و پوشه بازی فیلم گرفته شده . شما حتی زحمت دیدن فیلمایی که من اپلود کردم رو به خودتون ندادید. خودتون ماشالا کل تیراتون به زمینه توقع دارید بقیه ام مثل شما باشن همینطور که سطح بازیتون تو فیلمتون مشخصه تعجبی نیست به همچین شاتایی میگید چیت ( شما از 12 شاتی که ول دادید 2 تاش کمو بیش خورد به من یعنی 10 بار زدی به زمینو دیوار ! خودت دیگه تا تهش برو .. ) . درخواست اقدامات لازم روی هلپر با تشکر.
Amir ارسال شده در 15 اسفند، 1403 ارسال شده در 15 اسفند، 1403 درود اقدام هلپر صحیح بوده است. آیم بات در مدارک خودتون مشخصه. بسته شد. 3 1 1 1
ارسالهای توصیه شده