رفتن به مطلب

Ban Tavasot Helper EhSaN

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: ButCheR
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ehsan
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : هیچکس
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Master helper 
مدارک شکایت:  

1.mp4 - یو آپلود

2.mp4 - یو آپلود

3.mp4 - یو آپلود

4.mp4 - یو آپلود

5.mp4 - یو آپلود

توضیحات: با سلام و عرض ادب . این  فیلمها تمامیه درگیری بنده با ایشون هست همینطور که میبینید همه فیلم ها از (Menu) بازی فیلم گرفته شده و همچنین در فیلم اخر پوشه گیم رو هم نشون دادم , بعد از فیلم اخر توسط هلپر Ehsan بن شدم به دلیل ایمبات , بررسی بشه تشکر.

arenagame_samp
ارسال شده در
1 ساعت قبل، lIlIlIlI گفته است:

خار و مادر auto scroll 🤣🤣🤣

رفیق. شک ندارم در طول تایم پلیت یه بارم ساون دست نگرفتی و حتی نمیدونی چجور باید 2-2 کرد. همین که با اسم فیک وارد بحث میشی خودش گویای همه چیزه. دخالت تو پستی که بهت مربوط نیس نکن، با این کارا گنده نمیشی. 

ارسال شده در
6 دقیقه قبل، Amir گفته است:

درود

جناب @EhSaN 24 ساعت فرصت جهت ارائه دفاعیه

بنده درخواست انرنک یا مجازات هلپر رو ندارم. درصورت نداشتن مدرک درخواست عذرخواهی از طرف هلپر در همین پست رو دارم.

ارسال شده در

فیلم شماره پنج فیلم همین درگیری هست که از منوی بازی و پوشه بازی فیلم گرفته شده . شما حتی زحمت دیدن فیلمایی که من اپلود کردم رو به خودتون ندادید.  خودتون ماشالا کل تیراتون به زمینه توقع دارید بقیه ام مثل شما باشن همینطور که سطح بازیتون تو فیلمتون مشخصه تعجبی نیست به همچین شاتایی میگید چیت  ( شما از 12 شاتی که ول دادید 2 تاش کمو بیش خورد به من یعنی 10 بار زدی به زمینو دیوار ! خودت  دیگه تا تهش برو .. ) . درخواست اقدامات لازم روی هلپر با تشکر.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...