رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @KhaBIS
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Niklaus
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[O]MID
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2729
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:  ندارد
  • مدارک شکایت:
  • Click 1
  • Click 2
  • Click 3
  • Click 4
  • Click 5
  • توضیحات: همونطور که در مدارک مشخصه چیت ایم بات و اتو اسکرول ایشون کاملا واضحه و جای بحث نداره
  • هیچ تیری میس نمیره و از فاصله دور هم جوری دمج میدن انگار تو فاصله دوقدمی داری باهاش فایت میدی
  • هیچ 2_2 ای رو هم خراب نمیکنن و همه گان سوییچ هاشون بینقص و سریعه که یکم عجیبه
  • و در فیلم سوم هم همونطور که معلومه با اینکه فقط 1hp دارن هرچی تیر میخوره دمج نمیشن که اینم جالبه واقعا
  • درصورت حضور ایشون در سایت طبق قوانین درخواست دفاعیه به شکل فیلم همین فایت هارو دارم 
  • با تشکر
  • ادمین مربوطه: @Amir
arenagame_samp
ارسال شده در
2 ساعت قبل، KhaBIS گفته است:
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @KhaBIS
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Niklaus
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[O]MID
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2729
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:  ندارد
  • مدارک شکایت:
  • Click 1
  • Click 2
  • Click 3
  • Click 4
  • Click 5
  • توضیحات: همونطور که در مدارک مشخصه چیت ایم بات و اتو اسکرول ایشون کاملا واضحه و جای بحث نداره
  • هیچ تیری میس نمیره و از فاصله دور هم جوری دمج میدن انگار تو فاصله دوقدمی داری باهاش فایت میدی
  • هیچ 2_2 ای رو هم خراب نمیکنن و همه گان سوییچ هاشون بینقص و سریعه که یکم عجیبه
  • و در فیلم سوم هم همونطور که معلومه با اینکه فقط 1hp دارن هرچی تیر میخوره دمج نمیشن که اینم جالبه واقعا
  • درصورت حضور ایشون در سایت طبق قوانین درخواست دفاعیه به شکل فیلم همین فایت هارو دارم 
  • با تشکر
  • ادمین مربوطه: @Amir

اکانت سایتم بالا نمیاد با این پست میزارم

ویدیو هات بالای 100 مگن . ولی خب ندیده این فیلمارو برات میزارم هرچند که بازم یه بهونه دیگه میارید چیتت تو فیلم خودت مشخصه و فلان.. و طبیعیه برای پلیرای امروزی و امثال شما .بهرحال خوش گذشت سرور خوبی بود ای کاش یه لانچر بود که برای پلیرایی امثال من همچین مشکلایی پیش نیاد.

1.mp4 - یو آپلود

2.mp4 - یو آپلود

3.mp4 - یو آپلود

4.mp4 - یو آپلود

5.mp4 - یو آپلود

6.mp4 - یو آپلود

7.mp4 - یو آپلود

ارسال شده در
56 دقیقه قبل، ButCHeR گفته است:

اکانت سایتم بالا نمیاد با این پست میزارم

ویدیو هات بالای 100 مگن . ولی خب ندیده این فیلمارو برات میزارم هرچند که بازم یه بهونه دیگه میارید چیتت تو فیلم خودت مشخصه و فلان.. و طبیعیه برای پلیرای امروزی و امثال شما .بهرحال خوش گذشت سرور خوبی بود ای کاش یه لانچر بود که برای پلیرایی امثال من همچین مشکلایی پیش نیاد.

1.mp4 - یو آپلود

2.mp4 - یو آپلود

3.mp4 - یو آپلود

4.mp4 - یو آپلود

5.mp4 - یو آپلود

6.mp4 - یو آپلود

7.mp4 - یو آپلود

Lock بودن ایمت کاملا مشخصه برادر ربطی به امروزی بودن بقیه نداره 

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، KhaBIS گفته است:

Lock بودن ایمت کاملا مشخصه برادر ربطی به امروزی بودن بقیه نداره 

خب من خودمم جای شما بودم هم شاید به همین بهانه ها میچسبیدم.ولی خب طبیعیه که وقتی از کسی نمیخوای قبول کنی بهتر از تو پلی میده همیشه دنبال بهونه میگرده.اینجوری راحت تر میتونه خودشو بالا بکشه. حالا اگه ادمین هم با پارتی بازی یا از روی احساسات بخواد تصمیم بگیره باید بدونه این کارا فقط باعث کاهش پلیر سرور میشه.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...