PSG ارسال شده در 20 اسفند، 1403 ارسال شده در 20 اسفند، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @lIlIlIlIlI نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @EhSaN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات : من که دیگه این سرور نمیام - چون هر ..... شده ادمین - ۴ نفر تو سرور هست ۲ تاش داره با من kal kal میکنه ولی ایشون نه هشدار میده نه میوت میکنه بعد من میام به پلیره که میوتش نمیکنه فحش میدم - بن میکنه ۲ روز - دیگه گندشو درآورده ( این بن کردن هم از فشاره ) . هیچ گونه توهین هم به اون نمرده بودم چون تو /w به @Just_Poria بهش فحش دادم اینم بن میکنه توهین به staff . چه رسیدگی بشه چه با این ادمین فشاری نمیشه آدم بیاد تو سرور تا فشار میخوره بن میکنه . اینم مدارکی که به خاطر کل کل نه هشدار میده نه میوت و گفتم که این فقط فقط زیر فشار بود ( پس اگر کسی به من چیزی میگفت میوت نمیکرد من بهشون میگفتم ۲ روز بن ) خندم میگیره ناموسن از این بچه فشاری
PSG ارسال شده در 20 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1403 دلیل بن توهین به staff 😂 منو ۱۰:۴۲ بن کردی مدرک بزار که من تو /pm به تو فحش دادم 🤣
Amir ارسال شده در 20 اسفند، 1403 ارسال شده در 20 اسفند، 1403 درود همینجا هم داری توهین میکنی به استف! یک اخطار دریافت میکنید. قوانین مربوط به شکایت از ادمین : رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است. عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست: چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ | ابیوس ادمین x | درخواست آنرنک دائم و ازین قبیل) (مثال یک نمونه عنوان صحیح: درخواست بررسی استفاده از /vfix در درگیری ادمین) بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده