Mr.Arshia ارسال شده در 22 اسفند، 1403 ارسال شده در 22 اسفند، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr.Arshia نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @.Mahdi نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.Nariman. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:9722 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:هلپره مدارک شکایت: توضیحات: بن بی دلیل بهش بر خورد گفتم تو کی هستی؟ بن الکی میکنن باید مجازات بشن خونه خالت نیست که نیست هر کار دوست داری بکنی من چی توهین بهت کردم؟ بهت بر خورد گفتم تو کی هستی؟ XD ادمین مربوطه: @EhSaN
Peace ارسال شده در 22 اسفند، 1403 ارسال شده در 22 اسفند، 1403 درود مدرک : توهین به اعصای استف: 200 دقیقه الی 5 روز محرومیت (از صحبت یا بن). بدرود
Mr.Arshia ارسال شده در 22 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1403 2 دقیقه قبل، .Mahdi گفته است: درود مدرک : توهین به اعصای استف: 200 دقیقه الی 5 روز محرومیت (از صحبت یا بن). بدرود من گفتم به توچه تو ۳ روز بن دادی؟تهش میوت چیزی بهت نگفتم بهت زود بر خورده بن دادی 🤣
Peace ارسال شده در 22 اسفند، 1403 ارسال شده در 22 اسفند، 1403 9 دقیقه قبل، Mr.Arshia گفته است: من گفتم به توچه تو ۳ روز بن دادی؟تهش میوت چیزی بهت نگفتم بهت زود بر خورده بن دادی 🤣 دوست عزیز شما طلبکارانه صحبت کردید و همچنین توهین کردید. در قوانین نوشته نشده است که حتما فحش ناموسی بدهید.
Amir ارسال شده در 22 اسفند، 1403 ارسال شده در 22 اسفند، 1403 درود مجازات شما از بن به میوت تبدیل میشود. اکانت های شما سابقه زیادی در مورد بن بخاطر توهین به استف دارد. اگر طرز رفتارتون رو درست کنید مشکلی پیش نمیاد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده