001 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 اول پلیر به من گفت که بریم سمت خونه و چند تا کار بهم گفت که تو خونه انجام بده تا قیمت اصلی خونه رو ببینه و باورش نمیشد که خونه رو 900 میلیون خریدم . رفتیم و همینجور که کار ها رو انجام میدادم گفت یه قیمت الکی بزار تا ببینم خونه رو چند میلیون خریدی . منم قیمت 124 میلیون گذاشتم و دیدم یهو اون خونه رو خرید . بعد منو برد بانک و بهش گفتم باید 800 میلیون بده ولی اون زد زیر حرفش و حتی گفت اگه ونار نیومدیم خونه رو پس میده اما حتی به این حرفش هم عمل نکرد. و در اخر اینکه یه شاهد هم دارم . از مدیر سرور خواهش میکنم که مشکلم رو حل کنه .
001 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 1403 اسم پلیره که ازم سواستفاده کرد هم hajmatin بود و شاهدم اسمش Cobra بود
Mr_MaTiN ارسال شده در 30 اسفند، 1403 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 باسلام و عرض ادب اکانت سایتم گیر داشت با مولتی پیام میدم اولا شکلایت شما به صورت پراکنده هست و فرم نداره دوم اینکه شما مدرکی دال بر کلاهبرداری بنده رو نکردین سوم اینکه شما شاهد قطعی ندارین پلیری که شاهد گرفتین شهادت نمیده و میگه نتش قطع و وصل میشده و درست در جریان معامله نبوده 1
Mr_MaTiN ارسال شده در 30 اسفند، 1403 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 اگر مدیر محترم سرور حق رو به شما داد من در خدمتم پولم رو میدین و خونتون رو پس میگیرین ولی اگه اینطور نباشه من خونه ای به شما نمیدم و اگر هم بدم ضرر رو ازتون میگیرم من دیشب قصد داشتم معامله رو فسخ کنم و خونتون رو پس بدم اما سریع افلاین شدی بعد عزیزم من با قیمتی که خود شما در فروش خانه گذاشتین خریدم نه به اکانتتون نفوذ کردم و نه کلاهبرداری کردم کسی مجبورتون نکرده بود قیمت خونتون رو پایین بزارید خودتون قیمت رو تعیین کردید @Amir ممنون میشم سریع تر پیگیری بشه با تشکر از مدیریت سرور عید همگی هم مبارک 3>😺 1
Mr_MaTiN ارسال شده در 30 اسفند، 1403 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 tavafogh shod mitoni khonato az modir begiri aziz #shar nabashim ba tashakor
Amir ارسال شده در 30 اسفند، 1403 ارسال شده در 30 اسفند، 1403 درود معامله توسط بنده فسخ و خانه شمارو گرفتم و 130 میل به خریدار برگردانده شد. جهت دریافت خانه خود 130 میل را به حساب بنده واریز و خانه خود را دریافت کنید. توجه داشته باشید، برای هر معامله حتما از ادمین ها یا هلپرهای آنلاین به عنوان شاهد استفاده کنید. و حتما از کلیه چت ها و اقدامات فیلم یا حداقل عکس بگیرید. (به دلیل نداشتن مدرک کافی کسی مجازات نشد.) بسته شد.
ارسالهای توصیه شده