InterMiami ارسال شده در 18 فروردین، 1404 ارسال شده در 18 فروردین، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @NiKoTiN نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[BreakeR] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/81de07_25Cheat-Breacker.mp4 توضیحات: در کنار Tp هک - Aim و .... استفاده کرده که لطفا رسیدگی بشه - قشنگ معلومه رو زمین افتاده ولی Aimش قفله داره دستش میچرخه . نه ما ویدیو کات میکنیم نه صدا رکورد رو قطع میکنیم . ادمین مربوطه: @Amir
[BreakeR] ارسال شده در 18 فروردین، 1404 ارسال شده در 18 فروردین، 1404 دفاعیه کلیک از esc هم گذاشتم که دیگه جای بحثی نمونه @Amir
InterMiami ارسال شده در 18 فروردین، 1404 سازنده ارسال شده در 18 فروردین، 1404 برا خودش مدیریت هم میکنه 😂 آقا هرکی چیت میزنه یک ساعت بعد که همه پاک سازی ها رو انجام داد بیاد یه رکورد از esc بده و تمام 🤣 پسر خوب شما Aim زدی و بجای نشون دادن Record Fight اومدی میگی من Ecs نشون دادم ؟؟؟ ( اونم ۱ ساعت بعد درگیری ) به نظر من ادامش نده هم برا خودت زشت میشه هم همش چیزی جز موارد تو خالی نیس .
[BreakeR] ارسال شده در 18 فروردین، 1404 ارسال شده در 18 فروردین، 1404 فازت چیه ریکورد من قبل این که بیای سایت گرفته شده نه بعدش :| ریکورد فایتو ببین کاملش هست xD حالت خوشه؟ D:
Amir ارسال شده در 18 فروردین، 1404 ارسال شده در 18 فروردین، 1404 درود پلیر خاطی از قبل بن شده است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده