MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 24 فروردین، 1404 ارسال شده در 24 فروردین، 1404 بیاببینم من اگه چیت میزدم اینقدر خرج می کردم اونامود بازین مگه گیمو واز نکردی ببینی مال افلاین مود 5 روز منو بن کردی هم کلنیا خودتو برو ببین چه وعضشه
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 24 فروردین، 1404 سازنده ارسال شده در 24 فروردین، 1404 امده زده نصف مود بازی منو دیلیت کرده بیا ببینم چی تو اونجاس ک منو بن کردی
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 24 فروردین، 1404 سازنده ارسال شده در 24 فروردین، 1404 چرا فشار می خوری تا پ گرفتم ازتون این کارارو می کنی اون فایل کلو برایافلاین موده رکوردتو همین الان از انی دیسک بده ببینم کودوم کودا یا برنامه چیت بوده من خودم برنامه نویسم تو نمی تونی سر منو شیره بماله سرفولدر نع ایمی دیده شده ن انتی 2 2 بقول خودتون
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 24 فروردین، 1404 سازنده ارسال شده در 24 فروردین، 1404 فقط هادی و امیر بیاد اینجا جواب منو بده این اقا ابیوزر رفیقای خودش چیت می زنن نمی گرده مدرکم ازش دارم
Peace ارسال شده در 24 فروردین، 1404 ارسال شده در 24 فروردین، 1404 درود اولا اسپم نکنید و حرف خودتون رو در یک پست بزنید. دوما ادب و احترام خودتونو نگاه دارید. سوما بنده طبق قانون رفتار کردم داشتن هرگونه فایل Cleo و SampFuncs در پوشه گیم یا مخفی کردن با نرم افزارهای مختلف ممنوع بوده و با برخورد همراه است. در صورت داشتن این فایل ها، آن را سریعا از پوشه گیم خود حذف کنید. و همچنین طبق فرم شکایت کنید. 2
Peace ارسال شده در 24 فروردین، 1404 ارسال شده در 24 فروردین، 1404 هم اکنون، Cumonist گفته است: رکوردشو دارم. اونجا یک دفعه با شدت از هلی کوپتر پریدم بیرون کامپیوترم هنگ کرد. 2
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 24 فروردین، 1404 سازنده ارسال شده در 24 فروردین، 1404 بزار رکوردشو ببینیم ماهم بفهیمم واقعا راست میگی ؟
Amir ارسال شده در 24 فروردین، 1404 ارسال شده در 24 فروردین، 1404 درود @Founder طی 24 ساعت آینده دفاعیه خود را ارسال کنید.
Peace ارسال شده در 24 فروردین، 1404 ارسال شده در 24 فروردین، 1404 درود این اسکرین از پوشه گیم شون هستش زمانی که رفتم پیسی چک ایشون اگر کامل نیست بگید تا رکورد کامل کاملو آپلود کنم. 1 2
Peace ارسال شده در 25 فروردین، 1404 ارسال شده در 25 فروردین، 1404 4 ساعت قبل، Founder گفته است: درود این اسکرین از پوشه گیم شون هستش زمانی که رفتم پیسی چک ایشون اگر کامل نیست بگید تا رکورد کامل کاملو آپلود کنم. مدارک کامل به پیوی @Amir ارسال شد. دلیلی که اینجا نذاشتم چون باید آیدی انی دسک شمارو سانسور میکردم و زمانیم که سانسور میکردم معلوم نمیشد پیسی شما هستش یا خیر. 2
Amir ارسال شده در 26 فروردین، 1404 ارسال شده در 26 فروردین، 1404 درود اقدام هلپر صحیح بوده است. در ضمن شکایت رو حتما طبق فرم مربوطه انجام بدید در غیراینصورت رسیدگی نخواهد شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده