رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Honda
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Founder
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:
  • مدارک شکایت:  https://uploadkon.ir/uploads/cce115_25gta-sa-2025-04-15-09-57-40-369.mp4
  • توضیحات: No Reload - 
  • ادمین مربوطه: 
arenagame_samp
ارسال شده در

درود

اولا اصن نیازی نیست من فیلم فایتمو بزارم چون اصن هیچ مورد مشکوکی نیست حالا اگر ادمین صلاح دونست میزارم.

دوماً چیت خودت تو فیلم خودت افتاده تو ثانیه ۶ تیر ساون رو خالی می‌کنی بعد با یه سویچ گان پور میشه.

• Like 1
  • Haha 1
ارسال شده در

ثانیه ۶ وقتی شات زده میشه - reload هم میشه - بعدش هم جامپ .

شما ۴ ۴ بدون reload هستی و رکورد فایت رو بزار و شلوغ بازی هیچ چیز دیگه رو درست نمیکنه برو ۲۰۰ نفر دیگه هم بیار بنویسن ثانیه ۶ . 

ارسال شده در

درود
بنده چک کردم اون زون رو ریکورد ندارم مثل اینکه فکر کنم اونجا چون لگ میشدم نگرفتم ولی زون قبلی که اومده بودم اون ریکورده.
اگر ادمین فیلم رو دانلود کنه و در برنامه Pot Player اجرا کنید و با سرعت x0.2 تماشا کنید کاملا مشخصه که گان رو دارم سویچ میکنم.
بدرود

• Haha 1
ارسال شده در

@Amir درخواست رسیدگی به

1- شلوغ کردن شکایت همراه با افراد دیگه

2- عدم  گذاشتن رکورد فایت 

3- ایشون هلپر هستن و اگر شکایت خودشون بود و یک نفر دیگه داخل شکایت مداخله میکرد و هشدار میداد و الان شلوغ بازی به نفعش هست براش ایرادی نداره انگار. 

4 - اول میگن رکورد فایت دارن - الان میگه ویدیو رو دور آهسته کنید 

@Amir

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Honda گفته است:

@Amir درخواست رسیدگی به

1- شلوغ کردن شکایت همراه با افراد دیگه

2- عدم  گذاشتن رکورد فایت 

3- ایشون هلپر هستن و اگر شکایت خودشون بود و یک نفر دیگه داخل شکایت مداخله میکرد و هشدار میداد و الان شلوغ بازی به نفعش هست براش ایرادی نداره انگار. 

4 - اول میگن رکورد فایت دارن - الان میگه ویدیو رو دور آهسته کنید 

@Amir

دوست عزیز
اولا کسی افراد من نیست تحمت الکی نزنید همینم نتونید ثابت کنید خودش جرمه
اصن گذاشتن رکورد نمیخواد به سرعت x0.2 ببینی معلومه همچی
از من شکایت شده و امیر رسیدگی میکنه همچیو
بله بنده چون ثانیه به ثانیه بازیم رو رکورد هستم اطمینان داشتم که دارم رکورد رو اما زمانی که چک کردم دیدم از ساعت 20:22 دقیقه دیگه رکوردی ندارم چون سیستمم لگ میشد.

• Haha 1
ارسال شده در

@Amir طبق صحبت اول ایشون گفتن که شما که بگید رکورد رو میزارن ( با این که خودش میدونسته رکورد ندارد) 

بعداً با همکاری ایشون @HajFarHaN که تا یک ماه پیش هم کلنی بودن و خارج از بحث کلن ٫ اومدن برای رفاقت مثلاً کاری کرده باشن ( هلپر عزیز یعنی شما ایشون رو نمیشناسید؟ یعنی هلپر به این راحتی دروغ میگه ؟ ) 

و در کل نه شما رکورد داشتی فقط باعث شدی شکایت رو با همکاری دوستتون بهم بریزید تا از زیر شکایت فرار کنید . طبق دروغی که نسبت به داشتن رکورد داشتید

بله درست میگید زمانی که کسی On کنه دیگه رکورد که نمیگیره.

ارسال شده در
5 دقیقه قبل، Honda گفته است:

@Amir طبق صحبت اول ایشون گفتن که شما که بگید رکورد رو میزارن ( با این که خودش میدونسته رکورد ندارد) 

بعداً با همکاری ایشون @HajFarHaN که تا یک ماه پیش هم کلنی بودن و خارج از بحث کلن ٫ اومدن برای رفاقت مثلاً کاری کرده باشن ( هلپر عزیز یعنی شما ایشون رو نمیشناسید؟ یعنی هلپر به این راحتی دروغ میگه ؟ ) 

و در کل نه شما رکورد داشتی فقط باعث شدی شکایت رو با همکاری دوستتون بهم بریزید تا از زیر شکایت فرار کنید . طبق دروغی که نسبت به داشتن رکورد داشتید

بله درست میگید زمانی که کسی On کنه دیگه رکورد که نمیگیره.

دوست عزیز
من گفتم رکورد دارم چون تمامی بازیمو ریکورد میکنم اما از ساعت 20:22 دقیقه دیگه رکورد نگرفتم چون پیسیم لگ میشد اصن رکورد لازم نیست واسه شکایتت چیزی نیست که حتمی باشه بخوام رکورد بزارم رو x0.2 نگاه کنی همه چیز گویا هست خودتم که بیای سرور 5 روز بن میشی حالا جدا از این.

مگه من گفتم اینو نمیشناسم ؟ گفتم دوستم نیست ؟ گفتم که من با کسی هماهنگ نکردم بیاد شکایتو بهم بریزه تحمت الکی نزن حرف تو دهن منم نزار

شما هم لطفا رکوردی که گرفتید کاملشو بزارید و احتمال ادیت خوردن ویدیو هم هستش چون اون اول ویدیوت 2 بار لوگو بندی کات اومدش و احتمال اینم هست که صدای یه ویدیو دیگه رو به این چسبونده باشی. چون صدای شات هایی که من میزنم با زمانی که شات هارو میزنم دقیق هماهنگ نیست.

• Like 1
ارسال شده در

@Amir همه چیز روشنه فهمیدم دروغ هم گفته در مورد داشتن رکورد - 

خودش حین گیم اگر بخوره تهدید به بن می‌کنه و میگه اون لحظه از فایت رو بزار سایت وگرنه بن . 

حالا ایشون میگفت که اوکی من این رکورد رو @Amir بگه بنده می‌زارم . حالا میگه ندارم 

مگه میشه نداشته باشی بگی دارم ؟ 😂

و من با جواب دادن بهش دارم به هدفش میرسونمش که شلوغ بشه شکایت  .....

ارسال شده در
19 دقیقه قبل، Honda گفته است:

@Amir همه چیز روشنه فهمیدم دروغ هم گفته در مورد داشتن رکورد - 

خودش حین گیم اگر بخوره تهدید به بن می‌کنه و میگه اون لحظه از فایت رو بزار سایت وگرنه بن . 

حالا ایشون میگفت که اوکی من این رکورد رو @Amir بگه بنده می‌زارم . حالا میگه ندارم 

مگه میشه نداشته باشی بگی دارم ؟ 😂

و من با جواب دادن بهش دارم به هدفش میرسونمش که شلوغ بشه شکایت  .....

باشه دوست عزیز شما راست میگی فقط بیشتر از این به خودت فشار نیار واسه شما خوب نیست بزار خود امیر رسیدگی میکنه اسپم نکن اینقدر

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...