PSG ارسال شده در 31 فروردین، 1404 ارسال شده در 31 فروردین، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @EsTaLiN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @._Atom_. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @twino @NiKoTiN @x2nat رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner Pooli مدارک شکایت: ایشون بلد نیست که هر حرفی چقدر time mute داره و فقط 10 دقیقه 10 دقیقه میوت میده . اینجا هم که کل کل کردن اما خودشون رو میوت نکردند اینجا هم میبینید که ۳ تا چت از بنده که اسپم هم نیست که اگر هم اسپم باشه سرور خودش Anti spam داره - میاد به مدت ۷ دقیقه میوت میده و مینید که داره کل کل میکنه و مجدد میوت نمیده خودشو . اینجا هم که به خاطر Owner پولی که هست داره افراد کلن دیگه رو دعوت میکنه به /cleft که ببرتشون یه کلن دیگه و فحاشی هم کرده و فاقد از هرگونه Mute . فحاشی به اعضای کلن اینجا هم فحاشی ناموسی کرد . بنده ایشون رو از کلن kick کردم - رسیدگی شود @Founder
MeHRaNMaRKloN ارسال شده در 31 فروردین، 1404 ارسال شده در 31 فروردین، 1404 خیر ک اینطور نیست شما امدی کلن مارو دیسبند کردی الانم من تو کلن فاندر بودم کیکم کردی این تو لاگ سرور هست معلومه که انرنک ندارم اگرم کل باشه یه میوته ک رنک بالا تر دارم میوتم کنه و میوت کردم خودمم از اونم عکسشو بزار الکی بندال نباش . تو Fc چت مشگلی نیست فحش ناموسی .
Amir ارسال شده در 1 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 1404 درود ادمین خاطی به دلایل تایم میوت بیشتر، میوت اشتباه، آنرنک تایمی و به دلیل فحاشی میوت میشود. @._Atom_. قوانین عمومی و قوانین رنک هارو کامل بخونید ( با ابیوز بیشتر احتمال حذف دائمی رنک و حتی بن شما وجود دارد ) https://arenagame.ir/forum/forum/5-قوانین/ جهت اطلاع از جزئیات قوانین و تایم میوت ها با هلپرها در ارتباط باشید. بطور مثال ایجاد کل کل: 5 دقیقه میوت و اسپم 2 دقیقه میوت. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده