رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد:Pa[R]TizaN.

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[O]MID

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :._Atom_. Barad_Deep AmIrHoSseIn Kurd_Gamer

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :هلپر

مدارک شکایت:https://uploadkon.ir/uploads/268221_25Screenshot-۲۰۲۵۰۴۲۱-۱۸۵۰۱۶-SA-MP.jpg

1ffc21_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

در تصویر دوم کاملا مشخصه که کورد گیمر معتقد و در حال گفتن واقعیته که من هیچ فحاشی ناموسی و غیر ناموسیی به او نکردم :)

توضیحات: اصلا نمیخام کسی ناراحت بشه یا زحمی . 

این آقای تهرونی که اصلا نمیدونه کورد کیه و اطلاعاتش درمورد جغرافیای ایران عزیزمون ۰ ع الکی اومده تو سرور و شاهد احوال پرسی کوردی من و هم قوم خودم Kurd_Gamer بوده در یکی از اصطلاحات کوردی خاصی به معنای حالت چطوره یا خوبی است 

اما ایشون بدونه هیچ مطالعه و پیگیریی بنده رو ۳۰ مین میوت داد بخاطر اینکه فکر کرده من به هم قوم خودم گفتم خار... دیگه وارد جزئیات نشیم بهتره که یا این هلپر رنکش پایین بیاد یا آنرنک بشه بخاطر تصمیمات اشتباهش. با تشکر از آرناگیم.

arenagame_samp
ارسال شده در

درود اقای @Pa[R]TizaN.

مدارک مربوط به میوت شما:

sa-mp-264_qz5a.png

قانون سرور:

• استفاده از اصطلاحات توهین آمیز در سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت.

ارسال شده در

میگم که تو اطلاعاتت ۰ ع آقا برو مطالعه کن انسان نیستی آخه .. بیا سرور از کورد گیمر یا نه اصلا تو گوگل سرچ کن و معنیشو پیدا کن . جمله خاصم برا ته چونی؟ یعنی من خوبم برادر تو چطوری . 

اصلا همون بلاگر ایلامی رو ندیدی که میگه وضتانننن چونههه؟ لطفا لطفا پاتونو از گلیم خودتون دراز تر نکنین با تشکر .

ارسال شده در

درود 
هلپر های سرور همیشه در تلاش برای ساختن محیطی بهتر برای بازی کردن شما در سرور آرناگیم هستند.
هلپر خاطی منظور شمارو بد متوجه شدند و میوت دادند سعی کنید از زبان های جز فینگلیش در چت استفاده نکنید که کسی دچار اشتباه نشود.

شما آنمیوت میشوید تیم آرناگیم از بابت این اشتباه از شما عذرخواه هستند.
بدورد

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...