HajFarHaN ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajFarHaN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Founder نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Chief Helper درود اولا که تو اون شکایتی که @Niklaus درمورد صرافی انجام دادن من شکایت دارم و خواستار مجازات هستم و همون طور که تو عکس میبینید ایشون به من فحاشی ناموسی کردن و از اونجا که استف فحاشی ناموسی کنه ریموو کامل از استف داره خواستار ریموو ایشون از مدیریت هستم ایشون پست منو یکبار پاک کردن الان بار دوم هست که دارم پشت میزارم لطفا پیگیری شه @Amir
Peace ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 درود درخواست چک لاگ دارم. بنده اصن یادم نمیاد این چیزارو گفته باشم. احتمالا با Fake Message درست کرده. اگر لاگ رو هم چک کردید حتما آیپی هارم چک کنید. بدرود
HajFarHaN ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 درود شما دو ساعته تو پیوی بنده دارین میگین پاک کردم پست رو دوباره پست نزار حلش کنیم اگرم با Fake message بخوام درست کنم که لاگ هستش و خب من دستوری ندارم برای Fake message آیپی هم که باید به شخص دیگری یکی باشه تا ثابت شه کسی تو اکانت شما بوده و همزمان تو اکانت خودش که خب اینم قابل دیدنه تو لاگ اگرم میخواین بگین آیپی اون موقع شما با قبلش یا بعدش فرق داره خب اینم اگر ریستارت کنید آیپی عوض میشه کلا
HajFarHaN ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 و یه چیز دیگه من میتونم تو هر ۱ ثانیه یه پیام بنویسم که Fake massage حساب شه؟
HajFarHaN ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 شما من رو هم بعد اینکه پاک کردین پست رو و من گفتم باز میزارم تهدید به صدمه زدن به اکانتم کردید و خب اگر لاگم چک کردید اینم چک کنید چون عکس این پیامش رو نگرفتم
HajFarHaN ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1404 لطفا آیپی ایشون در ساعت ۱۵:۱۷ در روز پنج شنبه چک بشه
Amir ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1404 درود هلپر خاطی برای همیشه از استف اخراج شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده