__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 با سلام ! نام در سرور : Saba نام شاکی : [CpT.PriCe] رنک شاکی : Senior Helper توضیحات : سرور بودم یهو دیدم CpT.PriCe اومد یکی بش گفت Welcome من ندیدم گفت Ty گفتم Kasi Nagoft Welcome XD بعد یکی گفت من گفتم بعد من گفتم Aha Havasam Nabood :| بعد یه چند ثانیه بعدش دیدم CpT.PriCe بدلیله : ekhtelal dar nazm s.v [price] Has Banned منم اومدم سایت. مدارک : 1
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 باسلام شکایت رو با اکانت اصلی خودتون ثبت کنید. منیجر PriCe به سیستم دسترسی نداشتند و گفتند که شمارو بدلیل اختلال در نظم سرور بن کنم ، اگر میخواید دلیل بن شدنتونو بدونید ازش شکایت کنید جوابتونو خواهند داد. بدرود 1
MrHeSaM ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 باسلام. @[.Cpt.PriCe.] شما این پلیر رو محروم کردید و خود شما باید پاسخگو باشید! 24 ساعت زمان دارید... 1
Ali ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 @HeSaM درود. اکانت کاربر Saba دزدیده شده. و به دلیل اختلال در سرور بن شده اند کاربرگرامی با اکانت Saba شکایت کنید تا رسیدگی شود در غیر این صورت به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد. بدرود زندگی تپشه وسط سینه. 1
FrankCostello ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 در 3 ساعت قبل، PriCe گفته است : @HeSaM درود. اکانت کاربر Saba دزدیده شده. و به دلیل اختلال در سرور بن شده اند کاربرگرامی با اکانت Saba شکایت کنید تا رسیدگی شود در غیر این صورت به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد. بدرود زندگی تپشه وسط سینه. دوست عزیزم. اکانت Saba دزدیده نشده. من رو بن داده بودن و به من ازش خواستم یزره بم بده پلی بدم و در حاله حاظر فقط باهاش AFK میشم. +من اخطلالی در سرور درست نکردم. یادم رفت اینو هم بهتون بگم ! رمزشو خوده ایشون به من داد ! من ازشون خواستم و بهم داد حالا باور نمیکنید برید بهش بگید.
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 در 2 دقیقه قبل، Saba گفته است : دوست عزیزم. اکانت Saba دزدیده نشده. من رو بن داده بودن و به من ازش خواستم یزره بم بده پلی بدم و در حاله حاظر فقط باهاش AFK میشم. +من اخطلالی در سرور درست نکردم. یادم رفت اینو هم بهتون بگم ! رمزشو خوده ایشون به من داد ! من ازشون خواستم و بهم داد حالا باور نمیکنید برید بهش بگید. و با توجه به ابیوز هایه شما باید اینم بگم که : شما منو بن کردی و من از شما مدرک میخوام. +تکپر گفت که اینجا ابیوز پیش نمیاد. نمیدونستم این سرور خودش ابیوزه :|
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 منیجر PriCe به سیستم دسترسی نداشتند. درست. ولی من اخطلالی مانند اتک + فوش + چیت نزدم که بخواید بگید اخطلال ! و من از منیجر PriCe و Senior Helper CpT.PriCe مدرک اخطلال میخوام ! در صورتی که شما مدرک ندید, معلوم میشه سرور به قوانین احمیت نمیده و در سرور هرکی هرکاری دلش خواست انجام میده و کسی کاری به کارش نداره. با تشکر از مدیریت سرور ArenaGame
Ali ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 در 54 دقیقه قبل، [Amo]DoctoR گفته است : منیجر PriCe به سیستم دسترسی نداشتند. درست. ولی من اخطلالی مانند اتک + فوش + چیت نزدم که بخواید بگید اخطلال ! و من از منیجر PriCe و Senior Helper CpT.PriCe مدرک اخطلال میخوام ! در صورتی که شما مدرک ندید, معلوم میشه سرور به قوانین احمیت نمیده و در سرور هرکی هرکاری دلش خواست انجام میده و کسی کاری به کارش نداره. با تشکر از مدیریت سرور ArenaGame درود. اخرین پسته که میزارم. وقتی خود کاربر Saba اومدن انبن خواهد شد. درضمن ایشون خودشون اطلاع دادن که اکانتم دزدیده شده.وقتی خود کاربر اومد انبن میشه. بدرود
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 در 1 دقیقه قبل، PriCe گفته است : درود. اخرین پسته که میزارم. وقتی خود کاربر Saba اومدن انبن خواهد شد. درضمن ایشون خودشون اطلاع دادن که اکانتم دزدیده شده.وقتی خود کاربر اومد انبن میشه. بدرود دوست عزیز من اکانتو از خوده Saba گرفتم . و در ضمن شما اجازه ندارید بدونه مدرک منو بن بدید و انبن ندید. شما تا مدرک ندید من قبول نمیکنم.
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 در 7 ساعت قبل، PriCe گفته است : درود. اخرین پسته که میزارم. وقتی خود کاربر Saba اومدن انبن خواهد شد. درضمن ایشون خودشون اطلاع دادن که اکانتم دزدیده شده.وقتی خود کاربر اومد انبن میشه. بدرود و یک موضوعیه دیگه ! اقای @HeSaM گفت : باسلام. @[.Cpt.PriCe.] شما این پلیر رو محروم کردید و خود شما باید پاسخگو باشید! 24 ساعت زمان دارید... و من از اقای @[.Cpt.PriCe.] مدرک میخوام نه از شما پس به شما ربطی نداره و دخالت نکنید.
MrHeSaM ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 باسلام. به دلیل عدم ارائه ی مدرک صحیح. این ادمین جریمه خواهد شد و اکانت شما رفع محرومیت میشود. 1
ارسالهای توصیه شده