رفتن به مطلب

Ban Alaki CpT PriCe

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام !

نام در سرور : Saba

نام شاکی : [CpT.PriCe]

رنک شاکی : Senior Helper

توضیحات : سرور بودم یهو دیدم CpT.PriCe اومد یکی بش گفت Welcome من ندیدم گفت Ty گفتم Kasi Nagoft Welcome XD بعد یکی گفت من گفتم بعد من گفتم Aha Havasam Nabood :| بعد یه چند ثانیه بعدش دیدم CpT.PriCe بدلیله : ekhtelal dar nazm s.v [price] Has Banned

منم اومدم سایت.

مدارک :

CpTBan

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

باسلام

• شکایت رو با اکانت اصلی خودتون ثبت کنید.

منیجر PriCe به سیستم دسترسی نداشتند و گفتند که شمارو بدلیل اختلال در نظم سرور بن کنم ، اگر میخواید دلیل بن شدنتونو بدونید ازش شکایت کنید جوابتونو خواهند داد.

بدرود

• Like 1
ارسال شده در

@HeSaM درود. اکانت کاربر Saba دزدیده شده. و به دلیل اختلال در سرور بن شده اند کاربرگرامی با اکانت Saba شکایت کنید تا رسیدگی شود در غیر این صورت به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد. بدرود

زندگی تپشه وسط سینه. 

• Like 1
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، PriCe گفته است :

@HeSaM درود. اکانت کاربر Saba دزدیده شده. و به دلیل اختلال در سرور بن شده اند کاربرگرامی با اکانت Saba شکایت کنید تا رسیدگی شود در غیر این صورت به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد. بدرود

زندگی تپشه وسط سینه. 

دوست عزیزم.

اکانت Saba  دزدیده نشده. من رو بن داده بودن و به من ازش خواستم یزره بم بده پلی بدم و در حاله حاظر فقط باهاش AFK میشم.

+من اخطلالی در سرور درست نکردم.

یادم رفت اینو هم بهتون بگم !

رمزشو خوده ایشون به من داد !

من ازشون خواستم و بهم داد حالا باور نمیکنید برید بهش بگید.

ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، Saba گفته است :

دوست عزیزم.

اکانت Saba  دزدیده نشده. من رو بن داده بودن و به من ازش خواستم یزره بم بده پلی بدم و در حاله حاظر فقط باهاش AFK میشم.

+من اخطلالی در سرور درست نکردم.

یادم رفت اینو هم بهتون بگم !

رمزشو خوده ایشون به من داد !

من ازشون خواستم و بهم داد حالا باور نمیکنید برید بهش بگید.

و با توجه به ابیوز هایه شما باید اینم بگم که :

شما منو بن کردی و من از شما مدرک میخوام.

+تکپر گفت که اینجا ابیوز پیش نمیاد.

نمیدونستم این سرور خودش ابیوزه :|

ارسال شده در

منیجر PriCe به سیستم دسترسی نداشتند. درست.

ولی من اخطلالی مانند اتک + فوش + چیت نزدم که بخواید بگید اخطلال !

و من از منیجر PriCe و Senior Helper CpT.PriCe مدرک اخطلال میخوام !

در صورتی که شما مدرک ندید, معلوم میشه سرور به قوانین احمیت نمیده و در سرور هرکی هرکاری دلش خواست انجام میده و کسی کاری به کارش نداره.

با تشکر از مدیریت سرور ArenaGame

ارسال شده در
در 54 دقیقه قبل، [Amo]DoctoR گفته است :

منیجر PriCe به سیستم دسترسی نداشتند. درست.

ولی من اخطلالی مانند اتک + فوش + چیت نزدم که بخواید بگید اخطلال !

و من از منیجر PriCe و Senior Helper CpT.PriCe مدرک اخطلال میخوام !

در صورتی که شما مدرک ندید, معلوم میشه سرور به قوانین احمیت نمیده و در سرور هرکی هرکاری دلش خواست انجام میده و کسی کاری به کارش نداره.

با تشکر از مدیریت سرور ArenaGame

درود. اخرین پسته که میزارم. وقتی خود کاربر Saba اومدن انبن خواهد شد. درضمن ایشون خودشون اطلاع دادن که اکانتم دزدیده شده.وقتی خود کاربر اومد انبن میشه. بدرود

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، PriCe گفته است :

درود. اخرین پسته که میزارم. وقتی خود کاربر Saba اومدن انبن خواهد شد. درضمن ایشون خودشون اطلاع دادن که اکانتم دزدیده شده.وقتی خود کاربر اومد انبن میشه. بدرود

دوست عزیز من اکانتو از خوده Saba گرفتم . و در ضمن شما اجازه ندارید بدونه مدرک منو بن بدید و انبن ندید.

شما تا مدرک ندید من قبول نمیکنم.

ارسال شده در
در 7 ساعت قبل، PriCe گفته است :

و یک موضوعیه دیگه !

اقای @HeSaM گفت

باسلام.

@[.Cpt.PriCe.]  شما این پلیر رو محروم کردید و خود شما باید پاسخگو باشید!

24 ساعت زمان دارید...

و من از اقای @[.Cpt.PriCe.] مدرک میخوام نه از شما پس به شما ربطی نداره و دخالت نکنید.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...