LiverPool ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Emam_JoseF نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : نمیدونم مدارک شکایت: توضیحات: هر موقعع کمک میخوام جوابم رو نمیده - با دوستاش بازی میکنه ولی جوابمو نمیده داخل ساعت های مختلف
Peace ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 رسیدگی نمیشه ؟ ! فقط جهت بالا اوردن تاپیک بود چون مدیر گرامی همه رو بررسی کرده بود احتمالا این رفته بود زیر ندیده بود
Amir ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 درود @[Ali]VayKinG منتظر ارائه دفاعیه طی 24 ساعت آینده 1 2
[Ali]VayKinG ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 با سلام و درود خدمت مدیریت سرور ارنا گیم. از روزی که اومدم استف وظیفه خودم دونستم تمام وقتم رو اول واسه پلیرا برای کمک بعد به هم کلنی هام بزارم. هر پلیره سروری هم منو دیده غیر از این نبوده. این اکانت دیشب به همراه یه اکانت دیگه که اسمش Ali wolf بود جوین به سرور داد. توی شمارش ده تا اکانت ثبت نام شده که صددرصد اکانتی نیست که نیاز به کمک برای گیاه کاشتن داشته باشه. توی هلپ اولش درخواست اسکور و پول کرد. که من همچین سی ام دی رو ندارم. در ادامه با اکانت دیگرشون درخواست هلپ دادن و من با دیدن ان جوابگو بودم یچیزی خیلی جالبه اکانتی که با اسکور 0 وارد سرور میشه و میگه من تازه واردم از کجا میدونه سرور ارنا گیم گیاه و Drug واسه کاشتن داره؟ تمام کارایی که این فرد انجام داده برای اذیت کردن هلپر و دنباله بهونه ای برای زیر کشیدن هست. از ادمین مورد نظر میخام ایپی این عزیزان رو چک کنه تا متوجه همچیز بشه. و جوابگو دوتاشون بودم توی عکسی که تو مدارکات فرستادن تایم هاشون فرق میکنه بنده وظیفه دارم به پلیرا کمک کنم توی هر شرایطی ولی اصلا ازار و اذیت رو نمیپذیرم 1 2
Peace ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 قصد دخالت ندارم ولی منتها ازونجایی که من میدونم هلپر وظیفشه در هر صورت کمک پلیر کنه اینجا شما اصن نمیدونی مولتیه مولتی نیست شک داری فقط اصن هم مولتی هم باشه باید کمکش کنی به اینکه از کجا میدونه کاشت دراگ هست نیست چیکار داری هزارتا ویدیو آموزشی هست شاید اومده دیده جالب بوده براش اومده این سرور ولی شما با این کارت پلیر پرونی میکنی زمانیم که پلیر ثبت نام میکنه اون جلوش میزنه Accounts 10 اون باگه الایت 2 هلپر اینو نمیدونه جالبه ! این پستمم دخالت نیست فقط یاد دادن به هلپره هلپری که الایت 2 ع اصن نباید این چیزارو بهش گفت خودش باید بدونه ! حتی شما به آنها استارت پک هم ندادید !
[Ali]VayKinG ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 شما اصلا حق دخالت ندارید زیره این پست!!! @Amir 1 2
Peace ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 3 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است: شما اصلا حق دخالت ندارید زیره این پست!!! @Amir اولا همونطور که شما 3 بار در پست هایی که به شما مربوط نبود دخالت کنید کردید پس بنده هم اینجا حق دارم دخالت کنم البته اسمش دخالت نیست ! دفاع کردن از حق یه نیو پلیره که شما با استفاده از کار های ناپسندتون دارید اونو از سرور میرونید و میپرونیدش و اینکارتون باعث لطمه به سرور و آینده سرور میشود و همچنین به ما هم ضربه میزند چون اگر همین نیو پلیر ها نباشد پلیر خالی از سرور میموند و از سمپ سرور آرناگیم لذت خیلی کمتری میبریم و چنان که زمانی که سرور خالی از پلیر باشد لذتی که نمیبریم هیچ بلکه فقط وقت خودمونو هدر میدیم !
HajFarHaN ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 قصد دخالت ندارم ولی همه شما دخالد کردین پس منم میتونم ولی اگه عقلتون میکشید یخ دستور هست /timestamp این بود فک کنم دقیق یادم نیست ابنو باید بزنید نه اینکه هلپ بدی ۳ بار پشت هم سریع /helpers بزنی
PSG ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1404 @HaDi لطفاً برخورد جدی با @HajFarHaN که معلوم نیس سر پیازه یا ته پیاز 1
HajFarHaN ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1404 اگه با من برخوردی شه با تمام کسایی که دخالت کردنم میشه مگه نه؟ @EsTaLiN
HaDi ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1404 درود دفاعیات هلپر تایید میشود و پست رسیدگی شده تلقی شده و کسانی که زیر پست دخالت میکنند وارن خواهند گرفت Closed
ارسالهای توصیه شده