Fascism ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Fascism نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AQ[A]LI نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: https://cdn.imgurl.ir/uploads/h286061_sa-mp-025.png توضیحات: درود ایشون فحاشی بنده که تو درگوشی یا /w بوده رو دیده و میوت داده اما فحاشی که رفیقشون توی پابلیک چت انجام داده رو دیده و حتی میوت هم نکرده 1 2 1
AQ[A]LI ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 عزیزه من دور قبل شما در چت فوش ناموس هم به من دادین هم به کیلر بعد کیلر میخواست تو /w ب شما فوش بده قبل /w یه t گذاشته بود و پمش تو چت اومده بود من هم اون رو میتو کردم هم شمارو بعد من این پیام رو ندیدم اگه دیده باشم میوت میکردم من هیچ پارتی بازیی نکردم پدر کشتگی که نداریم
AQ[A]LI ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 مدارک رو اپلود کنم @[Ali]VayKinG داخل عکس ها فوش ناموس هست اشکال نداره ؟
Valhalla ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 اصن در هر صورت هلپر پارتی بازی نکرده چون در صورت آنلاین بودن های رنکش حق زدن سی ام دی نداره پس پارتی بازی ای هم صورت نگرفته 1
AQ[A]LI ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 وقتی ایشون منو کیل کردن همچین حرفی رو زدن وقتی اینجا باز شما کیل شدین و ایشون میخواست به شما فوش بده و اما اشتباه فرستاد اینجا هم میوت دادم ایشون رو من برای پلیر ها هیچ فرقی نمیزارم پدر کوشتگی که ندارم باهاشون که @Fascism من اون پیام رو ندیدم
Fascism ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 سازنده ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 هم اکنون، AQ[A]LI گفته است: وقتی ایشون منو کیل کردن همچین حرفی رو زدن وقتی اینجا باز شما کیل شدین و ایشون میخواست به شما فوش بده و اما اشتباه فرستاد اینجا هم میوت دادم ایشون رو من برای پلیر ها هیچ فرقی نمیزارم پدر کوشتگی که ندارم باهاشون که @Fascism من اون پیام رو ندیدم میشه بگی این ربطش به شکایت من چی بود؟ 3 3
AQ[A]LI ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 2 دقیقه قبل، Fascism گفته است: میشه بگی این ربطش به شکایت من چی بود؟ فکر کنم شما اون فوشی که به من داده اید رو نمیبیند
[Ali]VayKinG ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 1404 درود با توجه به توضیحات و مدرک ارسال شده هیچ نشونه ای از انلاین بودن هلپرا وجود ندارد در تایم 18:31 اگر مدرک دیگه ای دارید دوباره شکایت کنید بسته شد.
ارسالهای توصیه شده