Fascism ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Fascism نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @AmIRhOsseIn. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Unity مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 450 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: - مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/298e20_25gta-sa-2025-05-20-11-09-08-867-Trim.mp4 نیازی به توضیح نداره هیچ شاتی خطا نمیره توضیحات: ادمین مربوطه: @HaDi @[Ali]VayKinG 5 3 1 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 درود. پلیر @AmIRhOsseIn. 12 ساعت زمان برای ارائه درگیری خود دارد. 1
AmIRhOsseIn. ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 من پیسیم رکورد نمیکشه برا همین از اون لحظه ریکورد ندارم ولی در کل من برا پیسی چک مشکلی ندارم اگه مایلید که پیسی چک کنید
AmIRhOsseIn. ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 یه چیزی هم یادم رفت بگم تو فایت پیش میاد بعضی موقع ها همه تیرات بخوره منظقیه شما اگه بیشتر از یه مدرک میزاشتین بهتر بود
.mohsen ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 اصلا مدرک موجهی نیست / اما اگه قرار مث ریکوردی که از من گذاشتی و پسرخالت 5مین بعدش بن کرد بدون درخواست ریکورد از من > هماهنگ کنید سر امیرحسین هم ببرید اره مدرکت قابل تاییده . و پسرخالت هم تاییدش میکنه برات 🤫 🤣
Valhalla ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 درود به عنوان همکلنی فرد خاطی ورود میکنم آیا اینکه فردی بدون میس بزنه کسیو دلیل میشه آیم بات داشته باشه طرف ؟ اینکه کسی قویه دلیل بر آیم بات بودن طرفه ؟ همه که فلج نیستن شات هارو بزنن تو در و دیوار اگر که اینطوریه باید از فردا مثل افرادی بازی کنیم که ناقص العضو هستند ! الان اگر همینطوری خود شما میزدید میگفتید من اولدم من قویم من پرو پلیر ام ! مثل اون شکایتی که از @KillLeaderو الکی بن کردید الانم میخواید الکی امیرحسین رو بن کنید ! درخواست ورود هادی به این شکایت رو دارم ! @HaDi 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 درود. تمام شکایت ها با توجه به قوانین سرور و تشخیص درست برخورد میشه تیم استف فقط فقط هدفش برقراری نظم سرور و عدالت بین پلیراس فیلم بن Killleader با تاییدیه خوده هادی انجام و برخورد شده. شکایت تا بررسی @HaDi بسته میشه و تمام کسایی که در این پست دخالت کرده اند جریمه خواهند شد.
HaDi ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1404 درود با دوتا پلیر برخورد شده و شکایت رسیدگی تلقی میشود 1 1
ارسالهای توصیه شده